Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, May 19, 2010

Mari! Mari!

Haritu aku bukak akaun formspring kan? Sempat jawab satu je soklan, "Berapakah ukuran bentuk badan?". Aku syak mesti Hemy yang tanye ni.Hahaha. Pastu semalam satu hari busy gi interview, malam baru bukak blog, masa nak log in formspring,(konon2 nak tengoklah berapa "banyak" soklan orang tanye kan), sekali aku lupa username ngan password aku weh. Kahkahkah. Dah cuba 10 kali ngan macam2 nama username & password, tak boleh2 jugak. Jadinya, berkuburlah akaun formspring aku ye. Tak payahla korang nak tanya2 dalam tu.Kalau ada apa2 soklan, tanye direct sudeyy. Nak buat balik akaun. Tak koser lah aku. Nampak sangat bukak akaun ni secara tak ikhlas kan? Hahaha

Hari ni baru ada masa nak update blogshop ngan stock2 baru. Padahal dari hari Sabtu lagi dah beli stock2 ni. Kesuntukan masa. I'm a very busy woman lately. Hee.Jadinya..terimalah sebahagian dari stock baru ShawLover ye. Selamat mencuci mata ;)

~Lovely Batik Shawls~
Cantikkkk kan? ;)

~Fantabulous PolkaDot Shawls~

~Sweety PolkaDot Shawls~

~Fabolous Graffiti Shawls~
Ingat kat dinding je ley but grafiiti? Kat shawl pun boleh lah.
Hehe. Very2 nice!

~Inner 3 tones~
Cam ustazah Erina ;)

Banyaaaaakkkkk lagi shawls yg super cantik, tertarik, menarik kat ShawLover. Sila2 lah menjenguk ye. Terima kasih daun keladi, kalau baik hati, silalah order sekali. Wihihi ;)



9 comments:

Frodo Baggins said...

cara2 pakai kain pelikat xder ke?
hahahahahha


>>______<<

HEMY said...

taknak kawan..tknak jawab buat2 lupa pasword plak

binci binci..bak selai shawl

secret lover said...

wah..cik erina.mmg enterpreuner-blooded le.hehe.sudah lama x singgah ur blog ;p

hey..all d shawls r absolutely FABULOUS!!

p/s: x dpt free ke sehelai, jadi tukang puji kat blog.haha.

Erina Asmawani said...

Frodo:
Hohoho..akan diusakan..pakai kain pelikat kat kepala ke bro? ;p

Hemy:
Tak nak kawan sudah..nama ko Dollah..Tuuutt ko sebelah..haha..seriousla..dah lupe..nak wat cemane kan....

Secret Lover:
Haiiiii..tu la..lame u tak update blog kan. Pharmacist yg berjaya :))
Macehh..mane tak tumpah kuah kalo x kat nasi kan..hehe..u nak free shawl?? Puji lagi sampai 5 kali ;p

Redbloodsnow said...

uiii yunk..graviti shawl ya kck aih. suka mek diat..hehe. syg mek x pakai shawls ek...rugii rugiii :( hehe

k.e.r.i. said...

alah, dah jadi kedai jual tudung dah ke?
haha

Stilla said...

hye erina...
ktk ada sik jual shawl plain color then kain nya sik licin...kedak cotton jak nya...

Frodo Baggins said...

bila nak update berkain pelikat? keh3x

Erina Asmawani said...

keri:
Iyee..dah menjadi tokey sekarang..nak kalahkan tokey fradoo ;p

Stilla:
Ohh..ada2..kelak mek carik k stilla..ramai juak carik shawl ya..

Frodo:
Sabarlah..tgh mantapkan skill ni..haha









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015