Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, May 07, 2010

Tag Happy2

Lama tak main tag2 nih. Hee. Latest tag dari sepupu ku yg best ini. Kak Eja. Dia mmg best.Saya jeles dengan dia. Jeles yg baiklah, mahu berjaya mcm dia (err..jauh panggang dari api kot ;p), bukan jeles busuk hati tu. Tag yg simple tapi menarik.Pasal happy ;)

10 perkara yg menghepikan saya :

1) Saya happy kalau dapat jumpa si cintahati. Kami mmg jarang jumpa,sebulan sekali dua je kot, jadi kalau berjumpa terasa hati ini berbunga2. Tak kisah lah jumpa 10 minit je pun.Dah cukup menghepikan saya ;))

(^_^)

2) Kalau si cintahati bagi kad & souvenir tiap kali dia gi jalan2 jauh.Contohnya macam ni..

Kad2 yg dia bagi. Kalau baca balik tersengih2 sampai pipi. Dengan ayat dia, dengan tulisan dia, dengan ke"kreatifan" nya lagi. Hehe ;p


Belikan t-shirt yg comel ni masa dia gi Phuket dulu. Long long time ago ;)

Even masa dia gi Pangkor pun dia bagi saya souvenir ini..


Keluarga kekura yg boleh menggeleng2kan kepalanya ke kiri dan kanan. Haha. Gila comel.Banyak lagi souvenir yg lain, tapi yg 2 ni feveret saya.

3) Dapat hadiah dari family & kekawan tersayang juga ;) Tak semestinya hadiah mase harijadi je tapi bebila masa pun kalau dapat hadiah mmg menghepikan saya.Tak kira lah hadiahkan key chain ke, tabung ke, teddy bear ke, baju tidur ke. Semua suka!!Siapalah tak happy kalau dapat hadiah kan :)

4) Kalau dapat belanja family saya makan. Oh, memang seronok. Kalau ada duit lebih je, beli KFC ke Pizza Hut ke, Satay ke belanja diorg. Happy lah. Happy melihat mereka happy ;)

5) Kalau dapat belanja mama pergi mengurut di Kakiku. Pergi urut sama2. Happyyynye rasa.Nak belikan mama & ayah kerusi urut Gintell tak mampu lagi, bawak gi tempat urut pun jadilah ;)

6) Dapat shopping baju dan kasut. Shopping hand bag & seluar tak berape minat sgt tapi kalau bajuuu & kasut, memang minat! Happy je rasa! Nampak cantik je terus beli ;) Hemy, pompuan & kasut mmg tak boleh dipisahkan lah. Terima jela hakikat ini.Hehe


Wedges terbaru. Ahaks ;p
Kalau lipan tengok koleksi kasut aku dia pon kompius, ni manusia ke lipan. Hoho


7) Dapat berjumpa kawan2 kesayangan saya. Nak2 yg dah lamaaaa gila tak jumpa. Oh, I mish them much!

8) Happy kalau dapat pergi bercuti. Bercuti mmg seronok & menggembirakan. Tak kiralah bercuti..


 Dalam negara ;)

Mahupun..

Luar negara. Yay! ;)


9) Dapat bagi hadiah kat org2 yg tersayang sempena hari penting mereka. Tak kira lah mase birthday ke, kahwin ke, konvo ke. Suke je bagi2 hadiah ni.Terasa happy.Mcm Santa Claus ;) Sbb saya tahu mereka happy dapat hadiah, jadi saya pun turut happy juga. Hohohoho (gelak santa claus)

10) Bile saya dapat jumpe ketiga2 pengerang jantung hati saya ni.Happy nye! Nak2 yang paling comel nih!!!

Baby Iman Dani! Holoh holoh holoh. Comeynye awak! Picit2!
Wekkk!



Ammar & Ayish comel lotey ;)

Banyak lagi perkara2 lain yg menghepikan saya tapi ni antara 10 yg teratas. Ok, sekarang saya nak mengetag mereka2 ini. Saya nak tahu ape yg menggembirakan mereka ;)

1) Kak masy
2) Wafa
3) Arabella
4) Jard
5) Kak Zonaku
6) Hemy
7) Keri
8) Pn Ibu
9) Yatie Sb
10) Bapak

P/s: Harini feeling " saya-saya"pulak. hehe

17 comments:

*~ aRaBeLLa ~* said...

pehh cam kasut yg aku baru beli 2 ari lepas..aku nye pon warna hitam cuma patern kat tgh tu lain sket..

beb tu kasut alain deloin ke? aku nye kaler krim..ekekeke

*~ aRaBeLLa ~* said...

eh camner ar nak buat letak gambar kat url blog kite ganti logo Blogspot cam hang buat tu..yg hang letak gambor Cik lisa tu?huhu

Masy said...

perghhh akak yg 1st pulak tu ngahahahahahhah

insyaallah nanti akak buat ye :)

fiD said...

kak, tak wat gathering DIS swk ke? jumpe la lctrr yg nga rindu tue, hehehe

HEMY said...

alaa..aku kena..nyesal klik entri ni..

amboi..dr 10 7 tu materialistik betul kehappyan ko..ahaha

Frodo Baggins said...

lipan pun cnfrm merembes.
hahahhahahaha...


>>_______<<

fararusdi said...

alaaa jelesnyaaa tengok gambar aussie kakak ;(

zonaku said...

setelah sekian lama aku abaikan entri ni....
pekehal la plak aku klik mlm ni kan...................... skali nama aku ada la plak...



nnti la yer

cik ieza said...

erinaaaaa!! heee tjumpe plak blog ko =P hihi

Aidy Shahiezad said...

fuh.. (nada lega)
naseb baek tk kena tag... hahaha... ;p

Erina Asmawani said...

Bella:
hehe..taste kite same eh..tapi aku nye bukan alain delon, brand NEL, brand pe ntah, asal cantik aku rembat je ;p

oo..icon kat tab tu ke? ade eh icon tu? aku tgk xde pon..huhu..btw, aku ikut tutorial dalam blog ceera..ni link nya..

slamat mencuba ;)

Kak masy:
haa..tu la..u r lucky no 1 ;p

Fid:
tahun ni x dpt gi srawak ar fid, next year insyAllah gi sana lagiii..weee~

Hemy:
hahah..tahniah. anda bertuah ;) no 7 mane de materialistik weh..hepy tau jumpe member2 ;)

Erina Asmawani said...

Frodo (adik badik Fradoo eh?hoho):
Tau xpe...lipan pon geleng2 pale nanti ;p

Fara:
jgn jelesh2 dik..nanti de rejeki awak plak gi eh ;)

Kak Zona:
Tahniah kak sbb mengklik entry ni.Hoho. X kesah wat bebila pon kak ;)

Arie:
arieeeeeee! jumpe kite di alam maya (eh, bukan adam maya ok ;p)

Aidy:
Maaf..anda tidak bertuah. Sila cuba lagi nanti>wihihi..next tag confirm aku letak nama ko ;p

Bapak said...

terima kasih mengetag Bapak.

Bapak akan ambik mood tuk settlekan..heheh...

Redbloodsnow said...

eeee dh gi kat kch dh nya duhal. x mok pdh. btw, ktk asal org kch ka apa ow...mun x salah ingat mek...tak pnah blajar ctok nk. dats y tak pandey kaka swak..hehe

tol x tol x? mun salah...sahlah ingatan mek dh babo...hehe

Erina Asmawani said...

Bapak:
Sama2..buat k nanti ;) g carik feel dudu..hehe

Zie:
aokk..kamek study di uitm smarahan dolok bah..ya lah pandey kelaka swak..pic ya tahun lepas, ada mek turun swak. Tapi time ya mek x kenal ktak gik..hehe

*~ aRaBeLLa ~* said...

dah cube..menjadik..tenkiew =)

moment said...

alamak!!
Eh jap, aku moment...
Bkn wafa...hakhak









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015