Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, May 10, 2010

Stock baru ;)

Kali ni ada banyak shawl cotton. Very the cantik & comel2 belaka. Shawl 3 tones pun da restock dah. Lagi, ooh..ada inner 4 tones juga. Tersangatlah cantik ;) Ni lah antaranya...


~Lovely Love Shawls~
(terlebih muncung sudah..haha)


~Sweet Flowery Shawls~


~Fantastic PolkaDot Shawls~


Inner 4 tones dengan shawl 4 tones
I'm loving it :)

Banyak lagi shawl2 cotton lain.Gi terjah kat ShawLover ok ;)

Oh ye,semalam Hari Ibu kan. Selamat hari ibu semua ibu2 di dunia, dan juga bakal2 ibu ;) Konon nak bangun pagi2 nak buat cupcake tuk mama sekali terrrrbangun lewat,mama dah siap masakkan breakfast dah. Huehue.Pergi kat mama ngan muka sememeh baru bangun tido  peluk mama, kiss pipi dia, salam mintak ampun, sambil2 buat muka comel "Selamat  Hari Ibu Mama" sambil senyum2. Hee. Sekali mama jawab, "Bukan hari ni je, hari2 pun hari ibu tau, hari2 kena peluk cium mama, hari2 kena minta maaf ngan mama". Hehehe.Yela, betul tu..hari2 pun hari ibu.Saya setuju!!! Tak payah tunggu Hari Ibu tuk peluk, sayang, cium dia. Hari2 pun boleh buat kan. Hargailah mereka selagi mereka masih hidup. Syggg gila kat mama & ayah. Mmmwahhh~ 

3 comments:

HEMY said...

macam nk berniaga gak ni..tp aku malas la nk bukak blog baru..huhuhu

Redbloodsnow said...

lawa je die pakai shawl. eh yang, juh emailkan kat mek 4 selected new shawls utk mek update lam blog mek lak...hehe

Erina Asmawani said...

Hemy:
Nak berniaga kena rajin2 ;)

Zie:
hehe..maceh yunk..baruk pandey pake tok..klak mek email k.. tunggu stok baru gik..stok tok nak abis dah..









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015