Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, May 26, 2010

Pengumuman..

Kehidupan amatlah busy sekarang. Kembali menjadi babysitter di saat2 akhir,kehidupan bertukar menjadi seperti lebah secara tetiba. Tatkala si adik baby Iman dah pandai menjadi aktif, asal aku nak mula menaip je dia datang, ketuk2 dashboard lappy secara dahsyat sampai tercabut huruf2. Segala kerja taip menaip dijalankan terpaksa ditunda (T_T). Konon nak menaip time mereka tido, tak berjaya jugak sbb bila mereka tido, aku pun tertido sekali. Haiyohhh! Banyak cerita best tertunda2 hingga akhirnya menjadi basi.Huhu. Kepada Geng Memuah sekalian, kalau berkesempatan malam ni, kita berjumpa ye, kalau tak, mmg takde rejeki nak bertemu. Aku akan pikirkan taktik camne nak pergi berjumpa kamu semua ni.Kang kalo bawak diorang kang, meroyan plak aku nak kena kejar sorang2. Bukan boleh duduk diam budak2 kecik nih. Hmmm.(Wafa, simpan souvenir kat aku tau kalau aku tak dapat jumpe korg mlm ni ;p)

Okla, masa sekarang adalah emas. Kena taip laju2 sebelum mereka bangun dan mengacau. Saja je nak buat pengumuman, blogshop ku dah ade stock baru. Hehhehe. Kali ni lebih variety sebab ada tudung syria & tudung awning jugak. Cantik2 wooooo. Tak percaya gi la terjah. Kepada Frodo Baggins, sorry gua tak smpat buat tutorial pakai kain pelikat. Next time ok. Haha. 

Ni anatara tudung2 cun & shawl2 cantik tuk batch kali ni. 


~English Style~
Tudung Lycra dengan Awning Cotton
Memang the bomb!
Made in Korea.

~Sweety Style~
Cute sgt ni!!

Tudung Lycra Syria.
Cantikkkk kan? ;)

 
Shawl yg superb cantik

Gorgeous Cotton Shawl

Memang cantik menarik tertarik lah.Gi lah melawat blogshopku ok ;)


Ok, kagum!Aku menaip entry ni dalam masa 15 minit saja. Rekod baru. Yesss!


4 comments:

HEMY said...

umur bape anak buah ko...bawah 6 kalu aku jaga..eheheehe

Erina Asmawani said...

memang bawah 6, si abg 3 tahun, si adik nak masuk setahun...meh sini tolong jaga..praktis persediaan awal menjadi ayah..hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

canteknyerr..lps kawen N terjah k...

Erina Asmawani said...

orait yunk ;)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015