Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, October 11, 2012

Kalumpang Resort :)

Melawat kawasan untuk #memuahpicnic. Tempat yang menarik. Masuk2 je ada macam mini zoo. Monyet, itik angsa, burung2, rabbit. Keterujaan lah Aqil tengok binatang2 comel tu semua.

Aqil terpegun tengok monkey.Monkey pun terpegun tengok Aqil. Hehehe


Aqil rasa macam nak pergi dekat itik2 tu.



Sungainya..Subhanallaah. Cantik yang amat.Ada part yang dalam sikit, ada yang cetek je. Masa pergi ni  hari Selasa, weekdays, jadi takde orang pun yang datang. Syoknye lah tengok lapang je kawasan tempat mandi. Harap masa kita pergi nanti pun lengang macam ni. *hahaha..harapan jela*



Dalam ni ada resort jugak. Chalet, hostel,banglo. Ada kafe, surau, toilet. Oh, ada swimming pool juga. Complete!



 Sesuai sangatlah untuk beriadah bersama family & kawan2 :)


Ada pakej motocross & tubing juga. Menarik kan. Banyak lagi pakej2 Kalumpang resort ni tawarkan. Kalau nak tau pasal pekej2 & details pasal tempat ni, boleh cekidaut kat website ni. Kalumpang Resort & Training Center.

Aqil suka! Aqil suka!!

Tak sabar!! Tapi orang cakap jangan excited sangat, nanti tak jadi..nangis. Hee.Baiklah.Moga segala urusan dipermudahkan.Aminn :)

6 comments:

HEMY said...

tu dia...blum pi dh update..lagi dasat

Erina Asmawani said...

Hohoho.Update melawat kawasan je..kenalah tengok tempat nya cemana..

CikNaa said...

syok eh bercuti tmpt cenggini..kot la aqil ada peluang dapat adik sorang.hehe.

zonaku said...

hahaha..... kemain ena preview...

CaDLyNN said...

mcm best jek..dh lame tak bawak adik2 mandi sungai

Erina Asmawani said...

CikNaa:
Hehehe..comel la komen CikNaa ni. Aqil kata nak manja2 dulu.Adik lambat2 sikit :D

Kak Zona:
hehehe..haruslah melawat kawasan dulu kak :D

Lynn:
Haa..sesuai sangat la tempat ni lynn..bawak adik2 ko nanti.









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015