Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Sunday, August 23, 2009

8.2 Megapixel

Digicam baru. Murah. Sangat puas hati. Bak kata Amy Search "Berbaloi-baloi" ;)


Hasil tangkapannya:


Diguna pakai pada pukul 12.01 tghari




Terang dan jitu




Lukisan Caca tampak lebih kreatif





Mr BayBear tampak lebih macho
(macho ke ada love2 bunga tu? wahaha)


Aidilfitri nanti confirm jadi Malaysia's Next Top Model. Lol


Oh ya, pengumuman, sempena bulan puasa ni Fradoo Abc tetap beroperasi tetapi bermula pada pukul 4 ptg hingga 2 pagi. Datang jangan tak datang, eewahhh~



Ok, jgn tenung lama2. Makruh.


11 comments:

Jard The Great said...

adoi! aku rindu pada mu....

wahai....

ABC fradooooooooooo!

ber_uwang said...

tak de pon gambo tuan punya kemera tu..frust .....

aidil62nd said...

baru beli ker ??? he9 ..dah kaya skang nie ekk .. he9 .. bole kasi duit raya

momentinlife said...

ha sudah...
klu jard ngidam...

aku la yg kene bwk dia.. aduyai~

zonaku said...

hheheheee..... aku tgu lepas raya la plak... xpun ms konvo uitm nnti...

bln posa, x brani nk mkn ais.. walau rupanya sangattttttttttttt menggoda!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bile r N nk mrase fradoo ABC tu..xde sape2 y ley tlg bwkkn ke??

sweethOneY said...

nak tengok camera itu!

alaaa enaa.. janganlah seksa mata bulan2 puasa nehhh..

hehe.. ok, mula2 pergi bubbles.. lepas neh wajib g frado pulak :P harap takde makna segan dalam diri ini dah lain kali.. haha

fararusdi said...

lama kan fara tak jenguk blog and update blog?
sorryyy :)

btw nak bagi akak jeles nie..
sila klik link di bawah dan sila jangan mati kejelesan ye!

http://www.facebook.com/album.php?aid=33076&id=1313043112&ref=mf

aRaBeLLa said...

mengiurkan la wehhh!!!

Erina Asmawani said...

Jard:
Tapi abc ade ais..kamu boikot ais kab jard? huhu

Ber uwang:
Jgn frust, entry ni je xde gamba..sat lagi melambak entry de tertempek muka tuan blog..jgn sampai muntah tgk..muahaha

aidil:
syukurlah.ada rezeki lebih..neway, beli kat mudah jer..haha

Momentinlife:
Haha..abesla kak wafa jadik mangsa nya tapi jard kan dah boikot ais ;p

Erina Asmawani said...

zonaku:
time raya harap dtg menikmati fradoo abc ok..lama dah pendam tu..hehe

princess N:
nanti suruh prince za bwk N mkn abc fradoo eh..hehe..

sweethoney:
hee..kamera biase je lah yunk..

jgn tgk lame2..kang tergude..kene wat special delivery ke sana plak kang..hehe

tula, pasni jgn segan2 tau..nak jumpa dak sweet nih ;)

Fara dear:
Faraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! OMG! Jeles gileeee!!! Tak boeh terima kenyataan. ArGGGGHH! huu..pasrah~

Neway, akak x boleh view pon ur photo album sbb private but i can view ur profile. Nampak profile pic tu..terus meroyan. Belum nampak gambar lain lagi. Adeh..akak add fara tau.Trima kaseh fara sbb berjaya buat akak kejelesan tahap gaban. Seb baik panjang umur lagi..huhu~

Arabella:
Jgn tgk lama2.Haip!









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015