Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, August 27, 2009

Kaki pancing

Disebabkan ahli keluargaku ada 2 orang kaki pancing, iaitu:




Adik aku


dan juga...


Abang aku


termasuklah juga

Si cintahati
(alahai..kemetot je udang tu yang oi ;p)


Aku pun sekarang dah berjangkit dengan diorang. Kaki pancing!!
Hari2 nak memancing. Addicted dah ni.


Tapi memancing kat facebook je. Tihihi


[Fish a fish]





Cantik kan ikan2 & akuariumku??


Okla, nak gi memancing balik ni. Tata ;)


7 comments:

momentinlife said...

ikan kt atas yg ade gigi tu mcm jahat je.. tgh main Fish World.. tp xde la pancing2.. =)

Jard The Great said...

aku pon addicted gak.. tp berkebun laa.... jugak kat fesbuk.. ;p

d_ said...

akaknye ikan dipancing pelik2 je rupenye. u hu

aRaBeLLa said...

uii add le aku kat fesbuk..

aidil62nd said...

he9 ..macm kenal jer gambar tuh .. adoi ..feymes lah nanti .. makin ramai yang jadi follower nanti

Erina Asmawani said...

momentinlife:
tu piranha..mmg ganas pon.haha.Fish world boring.Kena tunggu..huhu

Jard:
Ni mesti main barn buddy, tak pon farm ville kan? ;P

dyana:
level up, ikan pon pelik2..huhu

arabella:
oraittt..nanti aku add

Aidil:
okla tu, glemer la nanti..haha

鯛魚燒Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015