Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, August 10, 2009

Friendship never die






1) Copy award untuk diletakkan di blog anda - Siap! First time dapat award ni. Teruja ;p

2) Nyatakan 6 fakta menarik tentang pemberi award ini - (Zonaku). Thanx a lot!

i) Kenal Zonaku di alam maya blog. Jadi secara jujur, belum sempat kenal banyak lagi. Huhu.

ii) Tak pernah jumpa beliau lagi face to face but i'm glad if can make it happen ;)

iii) Seorang yang penyayang. Sayang sangat ngan anak2 buah dia.

iv) Hmm..mungkin seorang perahsia sbb tak pernah tunjukkan identiti muka beliau di dalam blog

v) Beliau sgt mengidam ngan Abc Fradoo tapi tak pernah kesampaian merasa lagi. Huhu

vi) Suka ngan komen2 beliau sbb berunsurkan nasihat & motivate ;)


3) Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri

i) Tinggi 163 cm, berat 57 kg, saiz kasut 6.

ii) Sgt cintakan karya Arwah Yasmin Ahmad. Filem Talentime sgt best! Sila percaya fakta ini

iii) Puteri air mata dan berhati tisu

iv) Kekadang boleh jadik puteri singa jugak tapi hati tetap tisu.Huhu

v) Gila kucing. Mereka sgt adorable!

vi) Pemandu yang berhemah (hahahaha..fakta yang tipu belaka)


4) Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka:

1) PadilTahir- Very talented in photography & juga seorang engineer.

2) Ieja- Seorang yg cantik di mata aku & seorang engineer gak.

3) Farahnadia- Seorang gadis kecik molek yg bijak pandai ;)

4) Ellina- Seorang yg hawt!!

5) Izza Sweethoney- Mmg seorang yg sweet & sgt tabah ;)

6) Princess N- Pinky girl!

7) Aidil - Seorang adik yg baik (haha..bodek ke ape ni?). Gila memancing!

8) Burk- Seorang peminat Abc Fradoo yg setia & gila mancing gak!

9)Abangku- Seorang computer geek seumpama Chuck! Hehe

10)Amir Fozy- Tau dia tak kan buatnya tag ni. Berbulan2 dah tak update blog. Hoit syg! updatela!


Soklan seterusnya.

1. Nama timangan anda?

- Kakcik, Ena, Erin

2. Anda Seorang Yang?
- Ceria, peramah, pemalu (kadang2, tgk tmpat)

3. Insan Yang Teristimewa?
- Bakal suami, Amir fozy ;)

4. Lagu Kesukaan?
- Rocket- Yuna

5. Makanan Kesukaan Anda?
- Semua yg berunsurkan ayam, sambal tempe ikan bilis mama masak.Perghh!

6. Sikap Yang Membuat Anda Stress?
- Tak respect & tak tepati janji

7. Warna Kesukaan Anda?
- Pink, hitam

8. Benda yang mesti ada dalam beg?
- Facial blotters. Can't escape an oily face.Huhu

9. Kali terakhir anda menangis?
- Sabtu lepas (1/8/09) masa tgk majalah 3. Tribute to Yasmin Ahmad. Sedih :(




P/s: For those yang kena tag tu, jawab la eh, tapi kalau rasa taknak jawab, takpe..abaikan je.Hee

5 comments:

aidil62nd said...

dapat anugerah jugak kite nie .. yah!! i won.. thanks .. biler nak kasi hadiah nie

pelangi said...

huhu..
makasih cik erina..
nanti i buat ya..
rindu ABC Fradoo la..
da byk kali makan tmpt lain..
tp xsedap...;(
Fradoo jgak best!

sweethOneY said...

hehe
apakah sgt tabahhhhh.. :P

ade2 je ena neh..

tenkiu yanggg

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhukk..tq yunk..saye da pinky girl....

Erina Asmawani said...

aldil:
haha..amiklah adiah tu..jgn segan2..kalo rajin jwb tag skali

ieja:
thanx sbb sudi jawab tag tu ieja..
owh..x same eh rasenye? u mkn kat mana? jelaslah Fradoo terbaekkk ;p

sweethoney:
welkem yunk..
tabah lah..u know it right?
sweet sokmo ;)

princess N:
same..hehe..pinkish girl ;)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015