Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, August 28, 2009

Bersiaran langsung dari ofis Puan Mama


Yeahh..she's my mom ;)


Mata sangat ngantuk. Tadi lepas sahur terus ikut mama gi ofis. Petang nanti kami direct terus balik kampung. Yay! Sangat seronok berramadhan di kampung. Sgt best param kat sana. Murah. Ditambah lagi ngan bubur lambok atok yg terbaekkkkk. (perut bunyik2).


Ofis mama dekat sebelah Mines. Betul2 sebelah.Baru first time aku datang ofis baru mama ni. Before ni ofis mama dekat Putrajaya. Jadinya tuk mengelakkan ngantuk, kami (aku & Caca) pergilah jejalan kat Mines. 5 minit je jalan lenggang sayang dah smpai. Dan ini adalah pertama kali aku jejak kaki kat Mines. Huuuuuu (T____T). Sgt kesian bukan? Mungkin masa kecit2 pernah pergi kot. Tapi dah lupa. So consider ni sebagai kali pertama di alam dewasa. Huhu.


Not bad gak lak Mines ni. Banyak tempat makannnn. Aku suka! Hehe. Bawak Caca tadi, asal lalu depan McD ke KFC ke, badan dia dah mula longlai. Siap berhenti kejap depan restaurant tu nak amik bau. Chaittt! Makruh puasa ko dik oi. Pada sesiapa yang tak tahu, Caca ni adik aku kat kecik. Umur 9 tahun.;)



~Kami sayang mak kami~
(semakin puasa semakin bulat. Camno tu? Huu)


Kami jejalan kejap je. Tak larat. Sebelum balik tu singgah tapau Big Apple jap. Buat bekalan. Mana tau nanti tersangkut dalam jam ke kan. Sediakan donut sebelum berbuka. Haha.Masa tgk donut tu, rasa cam nak beli semua je. Erk! Nafsu..nafsu..



Sila tahan mata (T_T)



Masa aku update ni, Caca ada kat sebelah. Sibuk nak baca apa aku tulis. Tapi aku tak bagi. Wihihi. Sekali tiba2 dia terperasan kad birthday yang dia buat tuk mama ada terlekat kat wall workstation mama ni. Aku tak perasan sgt, sbb kad ni terselindung di sebalik file. Masa dia nampak tu punyalah ketawa terkekeh2..sebab lawak tgk tulisan sendiri. Muahaha. Tapi aku tgk cam sgt sweeetttt je. Ni dia buat 2 tahun lepas. Masa dia 7 tahun.




Wihiihi.Kiut kan gamba dia tu?
Siap pakai spek lagi ;p



Okla, selamat berbuka puasa. Sayangilah ibu anda ;)


7 comments:

Jard The Great said...

waaaaa.. anak boss rupanya ko.. patut leh blanja aku makan abc fradoo stp ari la neh.. ehehe..

Monkey D Luffy said...

aku pun nak mcm jard

aRaBeLLa said...

waaa aku pon tak pernah sampai mines lagik..huhuh

sweethOneY said...

comel je caca tu buat kad mcm tu.. hee

momentinlife said...

aku nk mcm jard ngan zalie..

aiseh! sgt chomel la klu mama letak kad yg anak dia bg kt work station.. sgt2...... hurmmm~! sweet~

Erina Asmawani said...

Jard, Kapten, Wafa:
Sebenarnya ayah yg bos. Haha. Takde hal nak belanje lagi, tapi korang belanja aku gi putrajaya seafood amacam? tihihi

Arabella:
Ko kena gi..syok! Tapi jgn gi bulan puasa la..tergugat iman ;p

sweethoney:
comel kan? Bantuan kakak dia yg jadikan kad tu tambah comel..ngee

d_ said...

kad caca cumil macam caca









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015