Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, December 30, 2009

2009+1


Pejam celik...pejam celik, tinggal lagi sehari je nak masuk tahun 2010. Terasa macam kejap je, terasa macam baru je minggu lepas buat azam tuk 2009. Tahun 2009, bagi aku dipenuhi ngan banyak perkara manis2 belaka. Campur ada sikit yg pahit2 jugak, tapi sikiiiit jelah. Mungkin untuk proses mematangkan diri.


Tahun 2009,antara benda manis yg aku akan ingat sampai bebila ialah ku habis study setelah berhempas pulas bertahun2 lamaya (fuh..penat beb...penat), bestfriend tercenta ku kahwin, ahli keluarga bertambah, hubungan ngan centahati makin hari makin serius (ngeee..), vacation yg best gila ( pergi Sarawak & Perth. Yay!), cik Lisa berubah wajah, konvo yg paling diingati,suprise birthday bash ( paling indah!),adik ku bertunang dan akhir sekali permulaan ke alam pekerjaan. Yep, ku dah mula bekerja sekarang. Even ni bukanlah job yg diidam2kan(dan tak pernah terfikir pun) tapi untuk pengalaman, ape salahnya belajar benda baru kan? Pengalaman tu yang penting.Always be positive ;)


Yang pahitnya, buat pertama kali dalam hidup, aku betul2 memberontak dengan org yg aku paling syg ( baca: bukan cintahati). Alhamdullilah, sekejap je. Aku pun tak sanggup nak berlarutan lama2, terseksa & rasa berdosa melampau. Aku rasa semua org akan melalui fasa memberontak kalau dah sampai satu tahap tu.Betul tak?? Harap itulah kejadian pertama & terakhir berlaku dalam hidup. Terima kasih jugak sebab kejadian tu membuatkan aku bertambah matang sikit.


Masa betul2 berlalu dengan cepat kan?? Hmm..aku harap tahun 2010 ni beri lebih banyakkkk perkara manis2 kat aku & family. Azam baru?? Azam aku tahun ni tak banyak..cukuplah tuk dapat kerja yg bagus, dapat buat simpanan yg banyak & ada satu ikatan yg indah. InsyaAllah ;).Dan semestinya tahun baru, aku harapkan semuanya bertambah baik dari tahun sebelumnya.Memperbaiki segala kelemahan & meningkatkan prestasi diri sendiri. Aminn.


Harap ku dapat tempuhi segala pahit manis tahun 2010 nanti dengan tenang. Selamat tahun 2010 semua ;)


~Enjoy ur life~

10 comments:

HEMY said...

try utk lebih sukses tahun 2010 ni...all the besttt!!!

dh stat keje ek???cmne??

:: p R i n c E s S _ N :: said...

2010..ena kawen gn amer!! amiin....hihiihi

*~ aRaBeLLa ~* said...

ko keje kat ner weh?

Masy said...

selamat thn baru gak erina. fradoo satuuuuuuu~

moment said...

sama! aku pun mahu yg terbaik!..
tapiaku belum mampu nk berfikir apa yg aku dpt tahun ni.. and ape aku nk thn depan.. belum menjiwai lagi..hehehe

nk ikatan ye??? hikhik

Redbloodsnow said...

yeahhhh!! 2010 besok dh menjelma. x sabo nyerrr :)

Erina Asmawani said...

Bro Hemy:
Thanx...all the best to u too~

Baru training bro, so far so good..no pressure ;p

N:
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ;)
(pnjang aminnya)

Arabella:
Hohohohoh..taknak gtau ;p

Kak Masy:
Happy nu year kak ;) Siappppppppp~

Wafa:
Ko dapat jumpa aku & makn abc fradoo tahun ni ;) ikatanlah..hiks

Zie:
Happy nu year yunk ;)

paiseh said...

alasan tu barangkali.. padahal pompuan tu yg mmg tak mo.. heh!! gua tak pecaya sgt bab2 makwe ni.. hahahaaa!!

Erina Asmawani said...

Yela tu..pandai je lu speku2..tulah ciri2 anak solehah..

Ps: Wa rasa lu salah kotak komen, ni komen tuk entry atas ni kan..hohohoho

eYra said...

wah comeinyer ur pose...

apa kata jom join contest pose mcm model...









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015