Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Tuesday, December 29, 2009

Candid Photo Contest




Sejak2 nak mengakhiri tahun 2009, ku perasan ramai bloggers yg buat contest. Ni blog contest yg kedua ku join. Macam menarik jugak. Contest ni dari blog abg Halim ni. Syarat2 nya pun simple je. Ku tahu contest ni sekali lagi dari blog Hemy. Rajin dia join contest2 ni. Aku pun nak rajin cam dia lah. Hehe.Untuk contest ni korang perlu taruhkan 1 gambar candid korang. Jadi, ku pilih ini...



Hohooho..marah itik sambil menggenggam dedak.


Masa ni aku tgh nak bagi makan kat burung2 comel tu, sekali itik sekor tu pulak yg tetiba meluru datang. Aku marahlah itik tu, sbb sebelum tu dia sodok kaki aku. Terkejut tau!Huhu.Tu pasal la muka aku kat dalam pic ni cam nak nangis pun ada. Emo lebih ngan itik.Kehkeh..


Contest ni tutup 31/12 ni. Pe lagi, mehla kita support para2 bloggers sekalian. Joinlah contest best ni ;)




7 comments:

HEMY said...

cam nk kejar ada le gambar tu..huhu

Jard The Great said...

ehehhe.. ku pon ade join kontes neh...

Erina Asmawani said...

hemy:
yeke?? kejar sambil genggam dedak..ngihihi

Jard:
Jom ramai2 join..best2~

Redbloodsnow said...

hahaha..jgn di marah itik tuh erina oiii. kang ko kene patok kang..hiksss :P

gud luck ea erina. hope u win :)

Erina Asmawani said...

dah kena patok sebelum tu zie, sebab tu la kamek marah..haha

Thanx yunk ;)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

鯛魚燒Star said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015