Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, December 23, 2009

CONTESTO de LOUR



Ni adalah entry bergambar suka suki khas tuk contest dari blog kameraxburuk ni.First time ku join blog contest selama ku berblog ni. Saja2 je join ni sebab cam menarik. Takde syarat2 yg berat nak kena ikut. Simple. Hadiahnya pun menarik. Topap free weh..siapa nak bagi kan. Thanx to Hemy sebab promote contest ni. Ni lah gambar2 yg ku taruhkan ;) Ulang tayang je pic2 ni semua, tambah2 sikit je.Hehe


Ni pic masa bercuti kat PD haritu..








Ni pulak pic dari entry lama2 dulu..





Ni pic diedit khas for those yg menyambut Krismas pada hari Jumaat ni ;)
Hohohohoho..




Haaaa..pic ni bukan ulang tayang..saje je nak letak..

Telinga merah, telinga biru..u marah..i love u..boleh gitu?? ;p


Apa lagi korang..joinlah..cepat2..tarikh tutup 31/12 ni.
Good Luck~



5 comments:

fiD said...

wah!
klaka la yg ibuk tue,,awawwwww...

gud luck la kak, ase macam nak join gak la, hheeheheh...

paiseh said...

gua x pakai topap ni bulih join ke?

Erina Asmawani said...

fid:
sila join dik..hehe

paiseh:
opkoz la bulih..kalu lu menang, lantinglah adiah tu kat wa..hohoho

sweethOneY said...

hehe. comel je

yAtie -sB- said...

nk ikut nek banana b0at tu..
cam besh jek..
xpnh nek pn :[









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015