Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Tuesday, December 22, 2009

Tahniah Adik ku~











Tadaa...sebenarnya dah hampir sebulan majlis ni berlangsung tapi baru berkesempatan nak upload cerita ni. Hehe..bagus kan kakak ni. 2 hari lepas Hari Raya Haji haritu, telah berlangsungnya majlis pertunangan adik aku ni ngan centahati tercentanya. Gubahan2 kat atas tu hasil tangan ku, mama & kakak.Tema yg sgt simple.Cantik tak??



~Mama menyarungkan cincin ke jari bakal menantu ;)~


Alhamdullilah, majlis berlangsung dengan lancarnya. Sempurna dah satu bab. Tahniah adik ku. Tahniah banyak2.




Inilah tunangan adik ku. Lily namanya. Sgt sweet orangya. Baik. Pandai masak. Terer buat choc chips. Hehe. Umur 23 tahun, muda setahun dari adikku.




~Sesi bergambar dengan saudara mara~

Adik aku tak dapat snap gambar ngan tunangnya sbb masa tu dia sgt selekeh.Hoho.Mama tak bagi. Ada ke patut, pakai baju cam nak gi mancing. Pastu sempat lagi masa org semua berbincang, dia gi memancing kat lombong belakang rumah Lily ni. Ish..ish..kalau dah kaki mancing tu, kat mana2 pun nak mancing. Dia tak kisah. Nasiblah Lily dapat bakal suami kaki mancing ;p


Tengok tu..sgt selekeh kan budak ni ;p


Bisalah, bila ada majlis2 camni, confirm lah aku diserang dengan soalan2 cepucemas oleh makcik2 aku kan. Haishhhh!! Penat dah menjawab. Kalau dah jodoh adik ku sampai awal, biarlah dia teruskan dulu. Ku tak kesah. Memula dulu sentap lah jugak kan, tapi sekarang dah tak kesah dah. As kakak, aku sentiasa doakan yg terbaik tuk adik ku ni. Tapi yg penting, hadiah langkah bendul,kakcik nak blackberry bold eh. Hohoho ;p



Tak kesah lah, langkah bendul ke, langkah tunggul ke. Yg penting, bila jodoh ku dah sampai, turn aku pulak kan. Rileks lah ;). Sygg, jgn risau..cintaku hanya tuk mu. Ku takkan carik lain. Heheh


Buat adik ku, moga korang bahagia sampai ke jinjang pelamin & bahagia ke akhir hayat. Jangan lupa hadiah langkah bendul ok. Haha~


4 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

congratz to ur adik...xpe..x lame lg turn ena laks...nek pelamin t same2..

fiD said...

smoge kak erina kawen cepat , hehehe..

emm, bape lame ikat???

*~ aRaBeLLa ~* said...

aikkk kakak ipar lak nampak mude lagi dari adik ipar ape kes?

btw adik ko dress up mmg tak boleh blah weh..mmg cam nak memancing..huhu

Erina Asmawani said...

N:
Insyallah..aminn ;)

Fid:
Maceh fid..hehe..amin..ikat 6 bulan ke setahun

Arabella:
Camera trick tu je yunk..hakikatnya dia mmg nampak muda..hehe..

budak tu mmg. Nak pancingggg je keje









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015