Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, December 14, 2009

Sedap dipeluk!!

Apakah binatang ini???





Ciri2 fizikal: Gumuk, montok, gebu, berbulu lembut, comel!



Langsung tiada kaitan dengan babis, beruangs, mahupun koalas.
Halal tuk disentuh dan dipeluk.
Hehe..
Cepat teka cepat ;)

19 comments:

nas johng said...

ayeen lagi sedap dipeluk..
hahahahahha..
eyh, kak erna, nk mnx tlg sket ar.
jm lpak?

fiD said...

Northern Hairy-nosed Wombat (Lasiorhinus Krefftii)

The northern hairy-nosed wombat is classified as critically endangered and is one of the rarest animals in the world. There is currently only one small population of this species located in the Epping Forrest National Park in central Queensland, the small population in itself is the greatest threat of extinction. The population decline can be largely attributed to loss of habitat to cattle. Northern hairy-nosed wombats are protected in the Epping National Park from their main predator, the dingo. There is a fence to prevent the dingos from eating the wombats as they did in early 2001 (which eliminated 10% of the northern hairy-nosed wombat population). In 1971 the Epping National Forrest was established as a safe heaven for the northern hairy-nosed wombats.


heee, betol ke x kak???

Sharinginfoz said...

macam2 kan???

anyway apa kata awak link saya then saya link awak...

satu lagi kalau free isi le survey... thanks....

http://sharinginfoz.blogspot.com/2009/12/boleh-buat-duit-ke-ngan-nuffnang.html

*~ aRaBeLLa ~* said...

aku penah nampak menatang ni dlm citer raye Sesat di perth Tu yg nabil dgn si irma tuh..wombat ke ape namanyer..

weh naper tak tangkap pic dengan koala..huhu

Masy said...

apsal la rupe dia cam vavi huhu

zonaku said...

hehehheee.... apsal kat ic tu nmpak 'tut' dia???

ko eksploit wombat ni yer??????? kijammmm!

zonaku said...

x blh ker korang peluk n amik pic dia posisi lain????

cam bawak dia jumpa doc nk check part 'tut' dia jer tau!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kacuk beruang gn koala ke tuh???

Erina Asmawani said...

ayeen:
betul ke?? nanti jumpa nak peluk ayeen la..tgk sedap ke tak..haha..

nk mintak tolong masuk minang awek ayeen eh?? bley je..nanti pape roger k ;p

Fid:
Wahhhhhhh! sgt betul..sgt spesifik! mmg wikipedea tul fid ni..100 markah ;)

Sharinginfoz:
Boleh2..

Arabella:
Betul..wombat..tapi yg dalam Sesat tu comel wombatnya..ni agak unik sikit..tapi gumuk!

Aish..haruslah ada bergambar ngan koala..tapi entry nanti2 baru letak.hehe

Masy:
tula pasal kak..memula tgk pon kite was2 nak pegang tapi dorg kate ni mmg takde kaitan ngan vavi pun..idung die sebenarnya cam bulat je..tapi taktau pesal dlm gamba nampak tonyok je..wuwu

Erina Asmawani said...

Kak Zona:
Hahaha..mmg zoo keeper tu kena pegang wombat tu gitu kak sepanjang hari tuk org tgkp gambar ngan dia sbb org lain tak bley pegang dia..

jadinya..org tu kena peluk gitu jela..sampai wombat tu tertido2..haha..tu la kan kak..agak lusyah wombat ni..tapi still berderet org nak tgkap gambar ngan makhluk unik ni ;p

N:
Ni spesis binatang berpoket N..ala2 kanggaru tapi physical features cam beruang ;)

Penari.Gendut said...

Sungguh comel wombat itu! Seronoknya pergi Australiaaa! Saya mahu jugaaa! :(

Oh i've read your previous entries pasal kerja dengan VADS...haha...Nasib baik you tolak, because working in VADS = working in hell. Racism no. satu kat situ. Upper management pon suka berkelahi.

HEMY said...

mula2 was2 gak nk peluk wombat ni..bau pn leh tahan gak...eehehehe..koala gak best..3 jam je jaga..yg lain tido

Erina Asmawani said...

Aliya:
Nanti u gi lah sana Alia. Serious sgt syokkk~Hehe..betul ke racism kat sana?? :(

Hemy:
Ada bau ke wombat?? Aku xcited sgt bergambar sampai ta perasan bau dia,takpun dia baru pas mandi..tihih..tula pasal..koala paling kiutttttttttttttttt ;p

sweethOneY said...

sekali tgk mcm babi. hahahahha :P opsss


apa tu ena?

Erina Asmawani said...

izza:
Mmg yunk..memula ena tgk pon cam vavi..haha..tapi ni wombat..Ausie endangered animal..kiuttt~

Redbloodsnow said...

rasanya tuh koala bear kan yang. Err tol ker ejaan koala tuh ek..haha. redah jerr :P bluekss

pape pown, dat animal mmg comel lah. Zie plak yg geram nk gomol die...hiksss :D

Erina Asmawani said...

hehe..bukanlah yunk..tu wombat..koala kat next entry nanti...hehe..tula pasal..mmg comey gila wombat ni..tapi koala lagi super duper comel..cam nak geget je!!

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

鯛魚燒Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015