Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, January 27, 2011

Teaser: Kad Kahwin

Tadi ke kedai kad kahwin, untuk pertama kalinya melihat kad kahwin kami yang telah siap (baru softcopy). Cantikkk! ;) Tapi, kena edit lagi beberapa benda kat kad tu sebelum di finalize kan & di print 1000 keping. Kena check dengan teliti. Especially bab map.Nanti kalau orang tak paham, kesian kalau mereka sesat2. Huhu. Ejaan pun tengah check satu2. Ni ada perkataan ke hadrat ilahi. Sepatutnya ilahi, I huruf besar= Ilahi. Tak boleh pandang remeh je tau.Lagi, kalau bulan Islam macam Rabiulakhir, kena dekat ke jauh Rabiul dan akhir tu? Macam ni ke (Rabiulakhir) , atau (Rabiul Akhir). Rasanya dekat kan? Dari balik kerje sampai sekarang duk menilik kad kahwin lagi. Discuss dengan mama, mana yang dia tak berkenan, aku ubah bagi sampai dia berkenan. Ye..kena happykan hati semua pihak ye. Barulah senang hati masa kahwin nanti ;)


Cebisan kad kahwin saya ;)

Alhamdullilah. Semoga segala berjalan lancar ;)


P/s: Mata dah ngantuk, tapi hati keriangan takmo tido. Gedik kan? ;p

11 comments:

CaDLyNN said...

wah..macam sweet jek kad kawen ko ni ena....kale pink ye...ratu pinky ni mmg :)

zonaku said...

gediks hal2 b2b x per....

MIZZ SUE said...

WOWO CANTIKLAH..

k.e.r.i. said...

cepat bagitahu tarikh.
aku nak letak dalam organizer ni.

Masy said...

klu xleh tdo, pi buat cekelat utk akak. hahaha meroyan ni asik mintak je hahahaha

p R i n c E S s _ N said...

finky~finky...i like!!

sweethOneY said...

sweetttttt.. :D tak sabar nak pegi :D *kalau ajak la yunk. hehehehe. gedik kan buat ayat gitu :P

Erina Asmawani said...

Lynn:
mmg x ley dipisahkan pinky ngan erina..hehe..nanti dah siap akan ku layangkan kepada mu ok ;)

Kak Zona:
:)

Mizz Sue:
Macehh ;)

Erina Asmawani said...

Keri:
InsyaAllah, 2 April . Tanda cepat! ;p

Kakak Masy:
Huhu..kesian nye kakak ku ni (T_T). Ok la, nanti saya buat ye (balik2 cakap tapi x buat2 jugak..hehe)

N:
Me like it too ;)

Erina Asmawani said...

Izza;
Haha..gedikla izza..opkozla awak dijemput nanti. Jgn tak datang tau..

PutRee SeJiNjaNg said...

so sweet..i likee..:)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015