Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, January 19, 2011

Mungkin saya ada bakat terpendam..

untuk menjadi..


Wedding planner??




Interior designer?


Professional sketcher?


Ba ha ha.Ape aku merepek ni? Sebenarnya tengah mengantuk gila. Sejak semalam dan kemungkinan 2 minggu akan datang terpaksa tidur di ruang tamu. Tidur kat ruang tamu, tau je lah, mana nak nyenyak macam tidur dalam bilik sendiri kan.Kejap2 terjaga. Kenapa tidur kat ruang tamu? Sebabnya bilik aku sekarang tengah ada major renovation . Huhu. Mungkinkah bilik anak dara pinky2 itu akan bertukar seperti bilik hotel 5 bintang? (hahaha..5 bintang katanya). Kita tunggu dan lihat sahaja ye. Bye2 bilik anak dara pinky2..sob sob.


P/s: Yeehaa! Geng Memuah,Khurafat malam ni jom!

7 comments:

zonaku said...

x per laaa.... jalan jem!

zonaku said...

ena, pic sebelum n selepas reno bilik tu jangan lupa yer

CaDLyNN said...

mmg ada bakat! chaiyok ena..tuka keje..hahahaha

p R i n c E S s _ N said...

hohoho...N aritu pon jenuh duk sketch sane cni...tp kne gtau org y nk settg tu awl2...jenuh nk wat sume sdn bhd..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waahhhh..2 nme nye bakat terpendam laa...miahahah..

Erina Asmawani said...

Kak Zona:
memang jem gile kot kak. Huhu. wokeyyhh! akan dibubuh picnya kelak ;p

lynn:
Ba ha ha. Berbakat kan??

N:
Yup2..ni sume kena discuss ngan org yg akan set up jugak. Takut nanti sketch lain, org yg buat tu jadi lain..huhu

Pojie:
terpendam sangat kan?? hahah

PutRee SeJiNjaNg said...

hhehe...memang ada bakat dear..huhuh..boleh buat part time tu..hehhe









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015