Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, January 24, 2011

Cari persamaan adik dan kakak.

Masa ni kat DEMC open day. 
Semalam.
Muka masing2 cuak nak buat HB test.
Macam ayam berak kapor je.
Hahaha

Biru adik, pink gelap kakak.

Perbezaan banyak. 
Persamaan rasanya ada tak? 
(^_^)

10 comments:

✿ y a t i e.sb ✿ said...

lame tak singgah sini.

huhu~ susah cket nk cri persamaan la ena~
hihi..tang bibir ade ckit kot.

aslkn air yg dicincang tak akan putus kn... (^_^)

CaDLyNN said...

muncung ko kemain ek ena~ hhahaha

zonaku said...

hidung!





rasanya la..... brp hb? ala sket jer cucuk kannnn.. tp berbisa

sweethOneY said...

hehe. tgh telek2 mcm tak jmp persamaan lagi yunkkk..

takpe, nnt iza sambung telek :P

HEMY said...

haha...gambar pertama tu..err..takpe la..malas plak nk kutuk..ahahahaha

Erina Asmawani said...

Yatie:
Salam yatie..ena selalu nak komen kat blog yati, tp tak boleh lah (T_T)

bibir?? hehe..lain je..betul2, tak kira lah kami adik beradik muka tak sama, tapi dalam diri kami mengalir darah yg sama ;)

Lynn:
Muncung mintak penampar..haha

Erina Asmawani said...

Kak zona:
Hidung?? sikiittttla sama.Hehe

openday tu semalam kak, 23 hb. Tau xpe, mmg cucuk sikit, tapi bisanya tu..huhu..

Izza:
Tak payah gigih menilik yunk..tak jumpe pun yg sama..hehe

Erina Asmawani said...

Hemy:
Hahahaha..syaitannirrojim ko..haha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

laen sgt la ririn...korang ni bukn fotostat laaa...

Erina Asmawani said...

pojie:
kannn..x potostet langsung kan..sorg ikut mama, sorg ikut ayah..hehe









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015