Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, October 22, 2009

Convocation Day Part 1

Cute pink octopus given by Zalikha. Thanx babe ;)


Thanks Mama & Ayah. Akan ku balas jasa kalian
(^_^)



A cute handmade hamper full with chocs & ML frame given by my bestie, Yah
Thanks babe. Luv ya~


Yay! Semalam adalah perkara paling happy dan bersejarah dalam hidup. Even penat gila tapi sangat2 happy. Thanks a lot for those who came to my convo yesterday. Mama, Caca, Yah,Cintahati, Lily (my future adik ipar ;)) & abg Boya who became my superb photographer. Not forget to my lil bro too, Aidil.Forgot to mention, yesterday was his convo too.Congratz bro! Kebetulan dalam hari & sidang yg sama, tapi course berlainan lah. He was a plantation student. Bukan senang tau kakak & adik nak konvo sama2 ni. Macam kembar pulak.Haha. Jgn la pelik2, anggap jela kakak dia ni ada lambat sikit, suka main2, tu pasal lah grad sama2.But finally I've made it ;p Tapi disebalik happy2 tu ada sedikit rasa kiciwa. Suppose there is a big box of ferrero rocher in the picture, which was given by cintahati. But sadly, I've lost the choc (T__T) Sedih+terkilan sgt2. Excited sgt bergambar sana sini sampai tertinggal choc tu. Adehhh. Sedih gila. Takde rezeki bak kata cintahati. Hukhuk. Sorry syg.Happylah sesiapa yg jumpa choc tu. Takpe, aku halalkan.Huhu. Moral of the story, kalau nak bergumbira tu beringat2 sikit, jgn sampai lupa diri, nanti sendiri yg rugi.


P/s: More pics coming up soon ;)

12 comments:

Jard The Great said...

congratz dear... nnt soh cintahati belikan chocs lagi.. ehehe

dk-mie said...

congrates ena..Huuuuu sgt sedeh hadiah d kekaseh hati ilang..takpe bukan rejeki u choc tu.so suh dier beli choc lein yg memang rejeki kamu.:p

Bapak said...

congrates ena! takpe mintak cintahati beli ferrero rocher baru.

Sharif John said...

Tahniah sis... xpe... xde rezeki tu...

moment said...

aku lg suka bunga dr coklat... =)

sabtu ni nk gi konvo my bro..huhu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

manyakk dpt munger22..besh2 yunk..

DaliaLiyana said...

congrates dear...
adik akak pun konvo selasa tu ari...

btw, nnt nak blaja ngn erina wat coklat utk ABC tau..hehehe..

burk said...

tahniah..tahniah...
ni kene blanja sy abc ni hahaahahahha

Masy said...

konvo akak dulu, seketoi bunga pon x dpt. huhuhuhuuh

apepon congrates!!

sweethOneY said...

congrats ena!!

takpe2.. nnt suh amer belikan yg lain ye.. jgn sedih2 :)

fiD said...

bez la kak.. adohai! mmm, takde terjumpe dr dayang ke kat sane???

Erina Asmawani said...

Thanx semua ;) tula, takde rezeki..redha jelah..huhu

Sis DL:
Boleh2..nanti dtg Fradoo buat tutorial coklat k ;)

Fid:
Ur time will come. Sabar k. Yg penting kena bagi bintang kat tepi nama tu nanti tau. Dr dayang? Hmm..dia x pernah ajar akak rasanya..









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015