Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Sunday, October 18, 2009

Sekali sekala menjadi burung hantu tak salah

~Nono, Maria, Me & Zalikha~


Kami menjadi gadis burung hantu pada Jumaat malam. Aktiviti start pukul 9 mlm, pergi ke Sunway Pyramid secara solo tuk berjumpa bestie2 ku sekalian di sana. The Sarawakian girls ;) Konon nak carik kasut konvo tapi takde yg berkenan di hati (eh..eh..minggu depan aku dah nak konvo lah. Akhirnyaaa. Yahoooo!). Jadinya, pergi menonton wayang tengah malam. Mungkin minggu ni boleh dianugerahkan "Minggu menonton wayang secara cemerlang" sebab dah 3 kali termasuk ni pergi tonton wayang. Kali ni menonton filem seram, sepanjang menonton filem tersebut, handbag menutup separuh muka kerana ngeri dan terkejut2 mcm haram sambil menyumpah2 didalam hati setiap kali keluar scene mengejutkan.



Inilah filem yang dimaksudkan. Sorority Row. Hmm..bagi aku cerita ni takdelah best sgt dan tak jugak bosan sgt. Kira bolehlahhhh. It's a typical horror movie macam I know what u did last summer, Scream semua tu. Serial killer yg akan bunuh sorang2 dalam geng tu dengan sgt kejam dan si pembunuh biasanya watak yg kita tak expect. Oh, sgt typical. Yang buat filem ni best sikit sebab scene2 terkujat beruk dia je. Tu yang buat tak mengantuk. Tontonan 18 tahun ke atas sebab ada dua tiga scene bongok2 dan gadis2 dalam ni harapkan rupanya je cantik tapi semua pun tak boleh pakai kecuali 2 org je. Nak tau ke sipnosis filem ni? Hmm..tak payah la kot. Aku bagi 3/5 stars la tuk cerita ni.

Habis movie lebih kurang pukul 1 pagi, then terus gerak balik Shah Alam. Since Maria punya flight balik Sarawak pukul 7 pagi hari Sabtu, so kitorg decided tak mau tidur malam tu. Takut terlajak tidur. Kitorang menceriakan mata ke Uptown Shah Alam. Semenjak ku dah mula berjinak2 dengan tudung lembik ni, akhirnya berjaya aku grab 4 helai tudung lembik di situ ;p


Favourite colors. 4 helai = rm 26 saje ;)


Oh, yang Toblerone with bear tu bukan free gift beli shawl secara borong tersebut, tu convo gift from Maria. Thanx babe. Luv it so much! Mestilah luv sebab tu choc favourite. Tihihi. Lepastu, kitorang duduk borak2 sambil layan sate. Sebenarnya aku sorang je kot yang makan banyak sate tu. Dorang dah kuyu2 ngantuk dan muka masing2 macam kena makan sate secara terpaksa. Wuhuhu

Pukul 3 lebih baik rumah sewa diorang sebab Maria nak pack barang. Pukul 5am bertolak to LCCT. Sepatutnya Zalikha temankan aku hantar Maria sekali, tapi disebabkan dia dah tertido mati, kejut2 pakai air pun tak bangun jugak, macam kesian je nak paksa2 bangun orang yg dah tidur nyenyak, so I decided to send Maria alone. Alah, macam tak biasa je.Mmglah biasa pergi airport sorang2, cuma tak biasa pergi awal2 pagi je.


Photobucket


Dah selamat hantar Maria, on the way balik acara menyanyi secara kuat dan snap pic sorang2 tuk hilangkan ngantuk. Huhuk. Serius sgt ngantuk. Syukurlah berjaya sampai rumah dengan selamat dalam pukul 6 lebih camtu. Dan sepanjang hari Sabtu semalam, burung hantu anak dara ni mentopap tidurnya secara berhabis habisan. Bagus Erina, bagus! Amalkan selalu. Dan pukul 10 malam tadi, kena pergi airport sekali lagi, ambil mama pulak. Beliau balik meeting dari Sarawak. Huhu.Hari Sabtu ku dihabiskan di atas katil dan di atas jalanraya. Sadisnya (T_T)


8 comments:

puteri said...

nk komen!!!!hihi...
sis erina cute!!!
hikhik..
chumel jeh pngil tudung lembik..put xpandai nk pkai..ngee

Sharif John said...

Kawan2 kamu cute la sis...

fiD said...

best tak citer tu???

*~ aRaBeLLa ~* said...

ish jeles murahnye tudung itewwww...

aku pon tgh berjinak2 nih pakai shawl..takat ni bru de 3 helai..ekeke ..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tgk r surrogates..besh!!

HEMY said...

sekali sekala wat cmtu OK pe..ronggeng maut namanya..hehehe

Erina Asmawani said...

Put:
Maceh put ;)
akak pun bukan reti sgt pkai tdg lembik tu, baru nak belajar2..hehe

Bro:
Thanx bro, Sarawakian girl mostly mmg comel lote belaka ;)

Fid:
akak dah mention before

Arabella:
Pe lagi babe, meh memborong kat uptown, byk gila yg cantik2..jenis corak2..tapi aku tak minat..huhu

Princess N:
Tak minat cite robot2 la yunk..huhu

Hemy:
2la, ronggeng maut namanya ni..hihihih

sweethOneY said...

murah2 shawl tu.. hr tu izza beli kt jalan TAR 3 = rm20 :) yang ena beli ni lg murah la.. hihi.. suka pakai shawl sbb senang klo nk kuar, grab je ;P

owg dah lama tak jd burung antu merayap sana sini wktu malam.. so rasanya klo jd pun, akan menjd burung hantu yang failed.. hehee









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015