Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Sunday, October 11, 2009

Sindrom berbunga bunga

Akhirnya..mataku bertentang matanya, tanganku menyalam dan mencium tangannya, segala penyakit ketaq lutut, sejuk2 tangan hilang serta merta. Nya yg dimaksudkan ialah bakal mak mertua ku. Thanx to Hemy & Arabella dengan tip2 yg dikongsi. Semuanya berjalan dengan lancar & sgt baik. Alhamdulillah ;)


Sebelum jumpa macam2 bermain dalam otak. Takut, cuak, gelabah semua ada. Tapi bila dah jumpa..alahai..baiknya lah beliau. Aku je yang fikir bukan2. Ingatkan beliau garang ke apa ke. Rupa2nya tak garang langsung & sangat friendly. Berbaloi jugak la tangan kena belah dengan pisau haritu.Wihihi.Oh bukan setakat berjumpa dengan mak cintahati tapi dengan abang cintahati bersama keluarganya juga. Hopefully mereka pun happy berjumpa dengan aku ;P


Hari ni banyak jugaklah perkara pertama kali berlaku dalam hidup ku.
1) Pertama kali jejakkan kaki ke rumah cintahati.
2) Pertama kali berjumpa dengan bakal mak mertua (InsyaAllah)
3)Pertama kali drive secara SOLO ke Wangsa Maju. Selalunya mesti berteman sebab takut masuk KL.Huhu
4) Pertama kali pakai tudung lembik (shawl)
5) Pertama kali pergi Wangsa Walk


Disebabkan happy,selera makan naik mendadak.Lepas ke rumah cintahati, pergi ke 2 buah rumah yg buat openhouse dan destinasi terakhir adalah ke Wangsa Walk.Hasilnya,pulut kuning+ rendang daging+air sarsi+air coke+sate+laksa johor+air oren+yogurt cheesecake+ais lemon tea+chicken & cheese crispy ada dalam perut aku sekarang. Wohoho



Nyum2~





Nyum2 lagi~

\(^_^)/

Camnelah nak diet kalau gini kan? Wihihu


14 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhh yunk..msti da lega ble da jmpe kann....xpe..x ya diet..ati senang maa...

d_ said...

tahniah2 :)

paiseh said...

mari wangsawok bukan nak rojer.. kalu x bulih juga gua jadi tour guide~

fiD said...

bilo nak dipinang nie???

fiD said...

xdalah. mek blaja siah jak, kenak? kitak org swk kah??.. dulok stadi chemis u ceney?? baru grad?

fiD said...

owww,, ni grad bSAC kew??? datang la sini. memang dah laen uitm nie.. membangun .. dah xde utan2 kat belakang kolej mulu.. mmm, suggest cikit pe yg bagus continue lepas DIS nie???

Jard The Great said...

ehehe.... bila tgh gembira.. harusla makan ek? ;p

*~ aRaBeLLa ~* said...

ekekek..sesama..
kalo aku lak senang hati tak lalu nak makan..ekekek

sweethOneY said...

wooo.. taw2 feeling nk jmp bakal mak mertua.. ketaq lututtttt sgt2.. nak2 lg klo mcm org ni yg tak peramah.. jenuh dok pk lam pale otak tah ape la nak sembang.. hihi..eh, tu citer dlu :P yg bakal mak mertua skrg lum jmp in person beramah mesra lagi :P

jmp masa masuk meminang nnt aje la.. :P

fiD said...

tq,,, jadi la lecturer..

fiD said...

mmm. takut la nak continue yg mcm limited kejanye exp forensik.. rasenye baek amek chm lg bgs... akak jadi la lecturer..

Masy said...

xde pengalamang la jumpe2 bakal ni hehehehhehe

tp yg last tu mcm sedap je. naaaaaaaaaaaakkkkkkkkk!!!!!!!!

nadia said...

wah~ da jmp ekk.. best nye~ nnt bg kite tips2 xnak bg ketaq lutut ekk.. huhuh...

nadia said...

wah~ da jmp ekk.. best nye~ nnt bg kite tips2 xnak bg ketaq lutut ekk.. huhuh...









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015