Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, October 05, 2009

Duit Hangus

Aku pakai celcom broadband tapi subscribe mingguan. Jadinya setiap minggu aku subscribe baru ( kalau aku rajin lah, tak rajin subscribe harian je tapi rugi sikit). RM 20 seminggu, Rm 6 sehari. Semalam due date broadband ku, tepat pukul 8 mlm. Tapi disebabkan semalam busy dengan openhouse, kenduri kahwin, jaga kedai lagi, aku balik rumah lebih kurang 10 mlm. Yang bestnya aku LUPA nak shutdown pc aku dan broadband aku terus connect dengan selambanya. Akibatnya aku kena charge 10 sen / 10 Kb. Untuk total 2 jam yang aku terlajak itu, cuba teka aku kena bayar berapa???




RM277.80!!!
(T_T) Nangess wehh.



Menangis air mata darah pun tak guna sebab salah sendiri. Huhuk :( Kerja keras minggu nih!!

7 comments:

aRaBeLLa said...

apesal la x guna unlimited bayar 68 je weh...

Nabil Fizri said...

ilek2 sudey

dk-mie said...

huuuu..lau dh 10sen/10kb mmg harusla kan nk membayar byk gitu..beik ena tukar broadband unlimited yg 69 hengget tu..

sweethOneY said...

uii.. nangis jugak.. g shopping heaven tu yang :D

subscribe mingguan mcm rugi je yang?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahhh....nk tumpang nagis...gilerr ahh dkt 3rat tuh..

Erina Asmawani said...

arabella:
ni pakej lama ni..yg zaman tok kadok punya..tu yg mahal tu..huhu

nabil:
mmg tgh ilek2 pon

amysue:
tula..mmg nak tukar, tapi x sempat2..huhu..dah jadi gini mmg kena tukar secepat mungkin lah..huhu

izza:
tau xpe yunkkk..kalo shopin tu mmg heaven gila..mmg rugi skitlah..huhu

N:
sob sob..tau xpe..nanges

Jard The Great said...

mak ai! mahalnya!









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015