Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, December 15, 2008

Baru ku tahu rupanya ada vampire kulit hitam


~Aku, Baby, Kak Han, Caca & Y~
* Sila abaikan mata aku yg bengkak itu*

Hari aktiviti gi tgk wayang ngan sepupu2 & si Caca tercenta kat Bukit Raja. Caca, Baby ngan Kak Han ( walaupun dia umur 19 tahun, tapi aku panggil dia Kak Han..hehe) nak tgk cerita Cicakman 2, tapi aku ngan sepupu aku sorang lagi ni, Y, nak tgk Twilight. Kami berdua tersgtla tak minat nak tgk cerita cicak2 ni. Sampai2 kat Tgv, tgk showtime tuk Cicakman 2 kul 530 pm. Twilight kul 540 pm. Cantik sgtlah tu. Showtime tuk dua2 cerita ni 10 minit je beza. Tetiba, masa nak beli tiket, muncul pulak sekor makhluk ni yang berjaya buat Caca excited tergedik2 nak bergambar ngan makhluk tu. Apakah?

Jeng..jeng..jeng..

Cicakman kembali lagi

Aku pun nak gak. Tak boleh blah. Hoho.


Aku rasa yang jadik Cicakman tu bangla la sebab dia mcm tak faham je apa yg org lain ckp. Pastu statik je bergambar, sengih je, takde buat action2 pun. Aku ckp terima kasih pun, dia sengih je, mmg sahla bangla. Haha. Masa nak tunggu masuk wayang tu, haruslah bergambar2 jap. Kata hobi bergambar. Ngehngeh.


~Alolo..comel nya, meh minum air sikit meh~
*Gedik*

Pastu, masuk wayang tgk Twilight. Cerita ni bestla. Cerita pasal kisah centa vampire ngan manusia. Heronya si vampire Edward mmg hensem gila. Aku rasa kalau heronya tu tak hensem mungkin cerita ni kurang best. Agaga. Tapi ada certain2 part tu aku rasa cam lawak sikit. Contohnya cam..

1) Ingatkan vampire bila kena cahaya matahari berubah jadik hodoh gila, muka scary, tumbuh taring, sekali tgk kulit dia tukar jadik bling2, cantik je. Haha.
2) Vampire pandai main piano, menari kat prom, pastu main baseball..huu..ni educated punya vampire
3) Vampire panjat pokok ala2 cicakman gak tapi versi laju. Huhu
4) Paling tak boleh blah, ada vampire negro. Aku ingat vampire kulit putih je.

Tapi overall cerita ni bestla. Tak membazir duit beli tiket wayang. Cerita loving2 gitu campur sikit2 action.

Time nak balik sempat lagi Caca bergambar ngan sugar daddy dia, siap posing2 manja lagi dengan harapan orang tua tu nak belanja dia mkn KFC la. Tapi, sorrylah, dia tak layan. Moh la kita balik. Agaga.


~ Caca & "Sugardaddy" nya~

Balik tu gi SMC jap, melawat anak buah aku, Faris. Kena paru2 berair. Huu. Kesian tgk dia, merengek je, mkn sikit pastu batuk2, muntah. Tahun ni dah 3 kali dia masuk SMC. Cepat2 sembuh tau Faris. Mamacik nak bagi hadiah birthday nanti.


~Tido pas penat muntah2~

No comments:









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015