Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, December 12, 2008

Hepy beday sayang


~Kek comel tuk cintahati yg comel~

Hari ni beday cintahati. Tapi kesian dia, aku takde hadiah tuk dia. Padan muka dia. Hee. Takde lah, sebenarnya aku dah beli dah hadiahnya, hadiah yang sangat dia idam2kan, tapi tak dapat nak bagi harini atas sebab2 yang tak boleh dielakkan. Huu. Sori eh syg. Syukurlah cintahati ni jenis cool, sporting je. Kalau jadi kat aku confirm dah merajuk 48 jam. Haha.

Petang tadi, kami ke Alamanda. Plan asal nak gi PcFair kat KLCC tapi tetiba aku diserang penyakit bulanan, terpaksa lah tukar plan di saat2 akhir. Sampai Alamanda, mkn2 kat Pizza Hut, jejalan, tgk wayang cerita Bolt. Memula cintahati nak tgk Antoo Fighter tapi aku tak berapa berkenan nak tgk cerita camtu walaupun aku minat Radhi OAG, di tambah pulak member2 yang dah tgk cerita tu cakap cerita tu tak best, maka aku pujukla si cintahati supaya tgk cerita Bolt. Akhirnya beday boy mengalah. Yay. Ceritanya best! Kisah si "superdog" Bolt, yang terpisah ngan tuannya Penny. Masa perjalanan nak ke Holllywood balik jumpa si Penny, jumpa plak kawan2 baru, Mitten si kucing liar yg realistik dan Rhino si hamster gemuk yang serius kiut dan kelaka habis. Apa jadik pastu, gi la tgk sendiri kat cinema. Hee. Sape2 yg suka tgk cerita animasi, pencinta haiwan2 comel, pecinta wonderpets, silalah pergi menonton cerita ini. Mesti puas hati la.



Pas abes tgk wayang, gi Dataran Perdana jap. Pusing2. Makan kek. Romantik woo mkn kek kat Dataran Perdana. Hee. Pas mkn. Tangkap2 gambar jap. Balik. Lalala..wo ai ni sayang.



~Si mata bulat & Si mata sepet~



2 comments:

Yah de keai!!! said...

aku pon dh tgk bolt...rhino sgt2 comel mcm aku!! ena hamster betina ktorg lahirkn 6 ekor babies.tp ktorg xreti jage. enam2 mati.ahahahha...ko la, xnk ajar aku.kalo x mesti besar cm rhino tu.

Erina Asmawani said...

alorh..ciannye..tapi baby hamster mati tu biasalah. Mak dia meroyan, suka mkn anak dia sendiri. Huhu..tapi hamster ko spesis lain, dia x ley membesar cam rhino. Hamster ko maintain kecit je cenggitu. Da la susah nak pegang. Haih..g tukar hamster lainlah..hoho









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015