Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, December 01, 2008

Tahniah Yah comel comot!

Bestie konvo harini. Aa..Bestnya..Seronoknya. Even bukan aku yang konvo, I felt so happy for her. Jadi, haruslah aku membelikan dia bunga yg comel secomel dia. Biasanya org selalu bg bunga hidup. Tapi aku taknak. Bunga hidup nanti layu, pastu mati. Jadi, aku belikan dia bunga yg tak kan mati sampai bila2. Never die like our friendship. Hee.


~ Comel kan?~

Aku pergi ngan Caca. Oh..ni bukan Caca adik aku, ni Caca kawan Yah juga kawan aku. Kami bawak banyak gila bunga sbb ada member2 dan juga tunang Yah pesan tlg bawak kn bunga tu dan bg kat dia. Dorang tak dapat dtg sbb keje. Sgt banyak bunga2 tu ok. Masa kami jalan nak g dewan, banyak mata yang pandang sbb mybe dorang ingat kami penjual bunga. Wahaha.

Yah dan aku

~Tgk2..dia suka dapat bunga dari aku..Aku pun suka..lol~
*tahniah babe*

Paling aku terharu, time Yah jumpa mak dia. Peluk cium mak dia pastu mak dia menangis. Menangis bangga dengan anak dia. Aku tgk makcik Miah nangis, aku pun terasa cam nak nangis time tu. Sebak. Hehe.

Keluaraga tercenta Yah

~Adik dia (kanan sekali) sgt comel ok, pakai jubah abah dia~
*keluargaku jua*

Oh, abah dia bukan konvo sekali. Abah dia ada dlm dewan tu jugak, duk atas stage time anak dia ni amik skrol. Mesti abah dia sgt bangga time tu.

Sahabat2 sejati Yah

~Aku, Caca, Aisyah, Yah~

Tgh sibuk2, Yah terperasan 1 kelibat. Terus dia jerit.."Sayanggg" (ngan nada gedik). Ahaha..rupa2nya tunang nya datang. Baru pas habis kerja. Yah mestila tetiba berubah menjadi sgt agresif bila ada Romi.Haha.

Yah dan Romi

~Dorang sgt sweeeeet gila!~

Pastu aku rasa, dialah orang paling happy sekali time konvo tu sbb aku rasa dialah yang dapat palingggg banyak bunga. Sampai dia pun tenggelam ngan bunga2 tu. Haha. Tak percaya?


~Banyakk kan dia dapat? Hehe~

Malam tu ada BBQ umah dia, aku ngan caca slumber je buat muka tak malu join. (sbenarnya Makcik Miah ajak ok..hehe). Sangat sedap ketam sambalnya. Nyum2. Caca terus senyap dapat makanan. Tapi aku pening tgk dia sbb byk gila mkn janggut sotong bakar. Pastu saje je suruh aku try. Huhu. Sgt tak patut.

Congratz again Yah! Sayang ko sgt. Aku tau kau sgt2 happy tadi. Aku pun happy. Ni yang buat aku tak sabar nak konvo ni. Hee


4 comments:

Yah de keai!!! said...

aku syg ko jugak...syg sgt2..thanks babe!!!

Erina Asmawani said...

hi.. u r most welcome babe..frens till end =)

日月神教-任我行 said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

鯛魚燒Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015