Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, December 18, 2008

Syukurlah

Masa aku jaga gerai petang tadi, tetiba member aku call ckp result dah kuar. Eyy..time aku duk tercongok dpan lappy ko taknak kuar, bila aku dah tercongok kat gerai baru nak kuar. Mintak la member aku tu tolong check kan. Alhamdullilah. Aku rasa cam nak belanja je semua org yg tgh minum kat Fradoo time tu. Happy punya pasal. Haha. Another 1 sem to go! Aku tak sabar nak struggle ni weh (semangat berkobar2 berapi2..eceh) .

~Aku dah rindu nak pergi kelas~
*gambar takde kaitan ngan entri..haha*


P/s: Tahniah kepada kamu2 yg mendapat dekan itu dan juga yg sudah mendapat TM =)

2 comments:

Yah de keai!!! said...

tahniah!!!
maju ke hadapan!!!

Erina Asmawani said...

Thanx babe..aku x sabar nak abes study ni =)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015