Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, December 05, 2008

Aku ada madu. Aku pasrah.

Madu aku namanya Mira. Nama penuh Mira Gino. Tapi aku slalu panggil Gino je. Masa aku mula2 bercinta ngan cintahati, time cintahati kenalkan aku ngan Gino, aku tgk Gino ni biasa je. Takde yang special bg aku. Nak kata cantik tak, nak kata cun pun tak, tapi tak tau kenapa cintahati nak gak madukan aku ngan si Gino tu. Aku malas nak gaduh2. Aku ikutkan jela kehendak cintahati tu. Dulu cintahati selalu cerita pasal Gino. Sikit2 Gino. Aku kekadg naik bosan. Apalah yg dia banggakan sgt ngan Gino tu. Huhu.

Tapi lama kelamaan Gino berevolusi dari biasa2 je ke sgt luar biasa. Sekarang Gino dah perfect. Cintahati dah berjaya merubah Gino menjadi comel. Gino comel sgt dari segi dalaman juga luarannya. Aku dah mula suka ngan Gino. Kalau dulu, aku bosan kalau cintahati selalu borak psl Gino, tapi sekarang aku ngan cintahati sama2 borak pasal Gino. Kalau dulu, aku jeles sbb cintahati selalu bawak Gino sekali time dating, tapi sekarang aku yang beriya2 suruh cintahati bawak Gino sekali time dating. Kalau Gino lalu, semua mata mesti pandang kat Gino. Kalau dulu, aku selalu jeles ngan Gino, tapi sekarang aku tak jeles dah. Aku pasrah dan bangga ada madu secomel dan se"world" Gino.


Aku bersama Madu ku (1)

~Dulu, Gino berwarna emas2, agak retro~
*comel kan Gino?*


Aku bersama Madu ku (2)

~Sekarang, Gino dah berwarna purple luar biasa~
*Gino yang "world"..hee*


Oh..Madu ku

~ Ni Gino setelah di "pink" kan menggunakan fotocop~
* Eyy..comel nye la kalau Gino betul2 warna pink camni*


Sebelum berevolusi, Gino dulu hanyalah "seekor" kelisa yg biasa je. Sama cam kelisa aku. Tapi dari "seekor" kelisa biasa bertukar jadik Gino yang comel. Magik kn? Hee.



P/s: Syukurlah aku hanya dimadukan ngan Gino, bukan dengan seorang perempuan mahupun seorang lelaki. Ngehngeh.


2 comments:

Anonymous said...

hahaha..
nasib baik madunye sebuah kete..
klu pompuan bru tau.
hahaha

luv u so much darling..

yg benar,

cintahati.

Erina Asmawani said...

ooo..beranilah nak madukan ngan pompuan..
bakar gino tu baru tau..hee..

luv u so mush too syg!









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015