Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Saturday, December 13, 2008

Misi ke perkahwinan Syida & Azmil

Lebih kurang kul 12 tghari, gerak gi amik member2 sekolah menengah aku dulu bermula ngan Pyan. Pastu gerak gi TUDM (sebelah politeknik Shah Alam), amik Ayu. Last sekali gi amik si Hafis kat Taman Medan. Time nak gi amik Hafis, tukar driver, Pyan plak drive. Siap bwk kami mkn2 angin sampai kembung. Bila sesi pengumpulan member2 dah settle, misi gerak ke penjara kajang bermula. Dan aktiviti setiap kali berhenti kat traffic light, menangkap gambar menggunakan kamera Pyan yg canggih. Haha.


~Pyan, Ayu, Aku & Hafis a.ka. Turkey~

Selalu dalam kereta tangkap gambar dari depan, ni dari belakang pulak

*Haha*

Dalam kereta, boleh pulak mamat dua orang tu memperkotak- katikkan barang2 Hello Kitty yang comel2 dalam kereta aku tu. Chis..chis..ada ke patut geli nak pkai seat belt semata2 ada Hello Kitty kat seat belt tu. Dorang tak tau ke Hello Kitty tu seekor makhluk yang comel dan warna pink tu sememangnya warna cun feveret aku. Tapi akhirnya dorang pakai gak, walau terpaksa. Siapa suruh naik kereta aku. Agagaga.

Dan akhirnya...


Pukul 2 lebih, kami sampai kat sini. Perut masing2 sgt berkeroncong makyong. Jumpa member2 yang lain, salam peluk cium. Makan. Time makan, kami berempat duduk semeja. Lauk semua dah siap terhidang atas meja tu. Bila dah ceduk nasi, lauk segala, dah baca doa makan, tinggal nak suap nasi dalam mulut. Tiba2, salah sorang (lelaki) di antara kami berempat, tanya pulak waiter yang kebetulan berdiri kat meja kitorang. "Bang, air basuh tangan ada tak?". Abg waiter jawab, "Takdelah dik, pakai la garfu dan sudu ni, barulah sepadan duk kat meja ni". Ahaha. Malunya aku dengar jawapan abg tu. Konon2 member aku tu nak jadik lelaki melayu sejati lah mkn pakai tgn. Sekali abg waiter bagi jawapan cenggitu. Haru..haru..

Pas makan2, aku haruslah bergambar2. Happy sgt dapat jumpa member aku sorang ni. Zaza. Katil kami berjiran masa aku duk hostel masa form 5 dulu. Pastu, kalau timbul cerita2 seram kat hostel tu, memasing rapatkan katil sebab nak tido sesama. Pengecut betul kami. Hehe. Banyak kenangan ngan dia ni. Aku tak pernah jumpa dia pas SPM. Pas SPM dia terus pindah oversea, sambung study kat sana. Sekarang dia dah pindah sini balik dan kerja kat sini.

~Aku & Zaza~


~Ex-Aspuri Projekian~






~Sesi bergambar ala2 gambar kelas dalam majalah sekolah~


~Sesi bergambar bersama mempelai~


~Pasangan ratu & raja sehari~

*Tahniah Syidot & Azmil*

Cantik sangat Syidot. Sepadan sgt dorang. Kahwin dah member aku sorang ni, member sesama study time skolah menengah merangkap sesama study masa kat Sarawak dulu. Best tgk member2 kahwin. Tengok dorang bersanding, berangan cam aku pulak yg tgh bersanding. Haha. Berangan je la boleh. Kahwinnya confirm lambat lagi. Haih. Syidot..semoga berbahagia ke akhir hayat & moga dapat baby yang comel2. Hee..









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015