Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Tuesday, January 27, 2009

Aktiviti Tahun Baru Cina 09 (part 2)

Lepas pergi Empangan Pertak kat Kuala Kubu Baru (entri sebelum ni), kami terus gi mandi sungai. Aku tak tau la pulak nama sungai ni. Yang pasti dalam kawasan kampung Orang Asli kat Kuala Kubu Baru tu. Nak masuk dalam kawasan sungai tu punyalah mencabar kewarasan. Nasib baik bukan aku yang drive, kalau aku drive tu mau dah meraung. Huu..


~Jalan sempit gila dan berlubang2 yg amat dahsyat~



Akhirnya..
~Sungai yg sgt cantek!!!~
*model lelaki ni ialah adik Romi. Dan Romi ialah tunangan Yah. Hee~




~Muka excited sbb dah 4 tahun tak mandi sungai~
*ish..ish..ish..kesian nye aku*


Masa bermandi-manda..Best woooo!
!



~2 budak bulat cuba mengapungkan diri...hakhakhak~


~Model2 sungai~




~Ni lepas mandi~

Pas mandi, perut lapar sesangat. Naik darat, makan. Aku tambah mee hoon berkali2. Haha. Diet tak diet. Peduli la. Masa tu sgt lapar. Pas makan dorang terjun balik dalam sungai. Aku tak. Perut dah kenyang, takut terjun balik dalam sungai nanti tak boleh timbul pulak sebab dah berat. Hakhak. Oh..tuk pengetahuan, sungai ni sgtla tak sesuai tuk org yg tak expert berenang. Sebab dalam gila .Tak jejak kaki . Kat tengah2 (tmpat kitorang mandi tu je yg tak dalam). Tapi aku tabik springla ngan budak ni..dia sgt pandai berenang. Kagum.Kagum. Slumber je dia terjun dari batu pastu berenang2 ngan gembira. Ish..jeles tau.




Ni lah budaknya...
~Inas namanya (adik Yah)~
*badan je kecik, tapi power berenang tu...*


Pasangan romantik
~Romi & Yah~
*Eceh ceh ceh..eceh ceh ceh*
Hemoh..hemoh..hemoh ;p


Akhirnya merasa gak aku mandi sungai. Puas hati. Pasni, tak payah nak merengek2 ngan cintahati suruh bawak gi mandi sungai. Tul tak syg? Lalalala..



5 comments:

aklima said...

hola there!
hehe.
yup2.i'm one of ur blog's follower ;D
i LOVE to read ur stories..sebab itulah i choose to become a follower of ur blog.
hehe.happy always!

fararusdi said...

wah macam best jea tempat nie. kena ajak hubby pegi nie.. ;p

linked u at mine :)

give me ur email at farahnadiarusdi@yahoo.com k?

nak invite baca blog :)

Erina Asmawani said...

aklima:

Thank u so mush dear..
sebab u 1st follower..
kena bg hadiah ni..
hee..happy always 2..=)


Fararusdi:
mmg best..disarankan pergi..hehe..
thanx coz linked me..
i already emailed u..
allow me 2 read ur blog k..=)

Corpetro said...

port best memancing nih....wajib culik utk jadi guide ke sana....wahahaha

Erina Asmawani said...

wuu..mmg best woo..dahla byk sungai kat area situ..ramai gak org memancing..sila la meculik diriku ini..hohoho









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015