Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, January 14, 2009

Ingin ku geget2 cuping telinga kecilmu.Ngap!

*sabar..tunggu loading sat eh...*


Obsesiku - Aqasha

Matamu....Bibirmu...
Pipimu & juga senyummu..
Membuat aku lebur..
Hanyut di dalam ghairah..
Kerna mu..

Tubuhmu.. harummu..hatimu..
Oh! semua aku mahu...

Inginku gigit-gigit cuping telinga kecilmu..
Luahkan perasaanku..
& membisikkan aku cinta kamu..

Hadiahkan asmara di setiap pagi harimu
Dengan harapan agar kau tahu..
Semoga kau tahu... ku gila kamu

Auramu... Pujuk rayu hatiku..
Sering bergoncang jiwa ini..
Siang malamku gundah,
Tiada melihat wajahmu..
Ku rindu...

*(OST Joe & Faridah)


Hee.. Lagu ni tersangatlah comel . Aku suka sangat. Bertambah suka bila aku merajuk jap tadi, cintahati nyanyikan lagu ni kat aku. Walaupun dia tgh mamai, gigih nak nyanyi jugak. Nak pujuk cintahati dia yang mengada2 ni, tetiba nak merajuk. Huu..Part yg di bold kan tu ialah feveret aku. Wawawa.. aku jatuh cinta sekali lagi. Sorry tau syg. Pasni kalau unny merajuk lagi, ku rela telinga ku digeget. Agaga =p

~sepenuh hati~


7 comments:

paiseh said...

hoh.. gua da buat entry pasal gigit telinga ni.. nangkap kan..? kann..???

~ miss femme fabulosity ~ said...

uit. aku x tau cmne nk contact ko. leh bg email ko x? sbb wat sementara waktu blog aku by invitation only ;)

Erina Asmawani said...

Encik paiseh:
Oo..lu dah penah buat ke? tak perasan lak..nangkap gila lagu ni..suka aku dgr..ala2 romentik komedi gitu..hakhak

Miss femme fabulosity:
El, padanlah aku tak bley view blog ko. Ni email aku vincciputeh@gmail.com..allowed me k =)

Yah de keai!!! said...

cmnr nk dgr lagu ni ena?? xley pon!

Erina Asmawani said...

babe..ko tekan butang play tu..pastu ko tunggu loading abis..

Yah de keai!!! said...

weih..tu aku tau la..hampeh tul ko nie! tp lembab sgt~

Erina Asmawani said...

hahaha..aku ingat ko tak tau. Yeke lembab sgt? Sabar je la eh..









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015