Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Sunday, January 18, 2009

Autofest D'Kajai @ UKM

~Wajah excited seorang Erina~
*pipi kembung cam hamster..huhu*

Semalam aku excited gila nak pergi UKM, Bangi sebabnya madu aku, si Gino masuk Autofest D'Kajai kat sana. For the first time beybeh. Mestilah excited kan. Nak support centahati. Hee. Bertemankan Yah sebagai "navigator" comel, pukul 12 tghari, kami gerak pergi ke Bangi.

Sesampai UKM, dekat pukul 130 ptg, hmm..tetiba berlaku kejadian drama swasta. Aku sebagai pelakon wanita utama, centahati sebagai pelakon lelaki utama dan Yah sebagai camerawoman. Ceritanya sgt sadis sehinggakan berlakunya pertumpahan air mata yg banyak. Tapi cerita ni berakhir ngan very happy ending.(Oh, cerita ni hanya aku, centahati ngan Yah je yg tau..lalala). Nasib Yah ada, kiranya die penyelamat keadaan la. Tima kaseh Yah. =)

Ok2, abaikan je cerita tadi. Sampai je kat autofest tu, centahati dah menunggu aku. Wee.Aku sgt happy gile time ni. Mestilah happy. Lama gila tak jumpe dia kot.Rindu! First thing to do ialah pergi melawat madu aku dulu. Gino..oo..gino..


Tadaaa...
~Gino comel in da house~
*Lalala*

Ye.madu aku mmg comel. Tapi tak boleh mengalahkan kecomelan aku lagi la. Lol. Dah puas hati tgk Gino, kami gi jejalan, pusing2 tgk kereta2 comel yg lain. Banyak tu kawan2 Gino. Macam2 jenis & warna ada. Tapi biasalah, mata aku mesti attract kat warna pink2 je. Hehe.


~Ni Mr. Gino Yellow namanya~


~Wuu..Hello Kitty..pinky2~


~Wohoo..Comey gila pink nih~

Cuaca semalam sgtla sesuai tuk autofest ni. Cerah, panas yang amat. Selalunye sekarang ni petang2 kan selalu hujan tapi syukurlah semalam cerah. Dah la tak bawak payung, gigih gak kami jln2 tengah panas tu semata2 nak cuci mata tgk kereta2 lain. Hee..


~Maintain kiut walaupun di bawah cahaya matahari terik~


~Pasangan bahagia.Hee~

Tapi aku kejap je kat sana. Dalam kul 4 ptg camtu, aku ngan Yah gerak balik dah sbb aku kena jaga gerai pastu. Sebelum balik, kami haruslah berposing2 ngan Gino jap. Memula centahati tak nak tangkap gamba sekali ngan Gino sbb segan, nanti kena bahan ngan kawan2 dia (sbbnya tuan punye kereta tak boleh bergambar ngan keretanya sendiri, nampk cam poyo..Huu). Tapi aku paksa dia gak. Yela, ni kan 1st time Gino masuk autoshow, mestilah nak tgkp gamba kenangan. Cian cintahati kena bahan pastu.Lalala..aku tak bersalah ;p.


~ Gino Rangers.Lol~

Yang penting aku sgt happy semalam. Thanks syg. =)

3 comments:

Anonymous said...

huhuhu
ari yg penoh ngan dugaan..
yah bdk skolah roxx!!~

CintaHati

Yah de keai said...

yeahae!!!
sungguh terik ari itu.
have to admit,kete gino mmgla comey~
tp bukan ke lagi comey kalo aku yg bwk???

Erina Asmawani said...

Cintahati:
Sabar ye syg..hehe

Yah de keai:
Hakhakhak..comel kan madu aku? Serius..kalo ko bwk mmg lagi comeyla..cam budak kecit naik kete mainan je..Hoho ~Gurau2 je tau~ ;P









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015