Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Tuesday, January 06, 2009

Perkara yang paling aku geram

Bersemangat melawan mata yang ngantuk gila. Gigih bangun pukul 630 pagi. Bersiap. Keluar rumah pukul 750 pagi sebab nak elakkan kesusahan cari parking kat fakulti. Berpusing tawaf fakulti 2 kali cari parking tak dapat2. Bila dah dapat parking, tgk jam dah pukul 815. Gigih jalan laju2, naik tangga laju2 sampai tingkat 4 sebab taknak masuk kelas lambat. Sampai depan kelas. Member bagitau "KELAS BATAL". Arrrghhhhhhh! Tension nye aku. Benda yg paling aku geram, yang paling aku tak suka ialah kejadian ni. Huu..

Dan akibat kegeraman melampau, perut menjadi keroncong. Dan apabila perut berkeroncong, nafsu makan adalah sangat tinggi. Dan apabila nafsu makan sangat tinggi didorong lagi ngan member yang nak belanja makan, hasilnya aku makan dengan sgt banyak!


~Ini ialah breakfast aku tadi~

Dan akibat makan banyak dan suka sangat makan masa cuti haritu. Akhirnya, berat aku sekarang ialah ini...


~ Jarum menunjukkan tepat pada 58.5 kg!!~

Gilaaaa la!! Berat gila aku sekarang. Sebelum cuti aritu aku timbang 56 kg je. Patotla mama cakap aku dah semakin membulat. Memang aku penternak lemak yang berjaya la masa cuti haritu. Huhu. Takotnya aku. Lagi 1.5 kg je nak cecah angka 60. Masa makan tak ingat dunia, pas makan baru nak insaf. Huu. Diet! Diet! Diet!


4 comments:

paiseh said...

bak siket berat tu bleh..??
jisim gua takmo naik2 nih.. huhuhuhu..!!

Erina Asmawani said...

ambikla..wa bagi freeee je..
kan best kalo berat boleh bagi2 cenggitu je kan..huhu..

Yah de keai!!! said...

ahahhaha...berat die dh naik lagi smlm!!! ahahah...ena kuar dgn aku ko xley diet ar..i've break her rules! aritu die dh mkn nasi!! yea yea

Erina Asmawani said...

Arghhh..ko memang! Suka mempengaruhi aku..xpe2, nasib naik 100 g..hohoho..lepas ni kita nak g Slimming Sanctuary kan? turun tak ko rase? agaga..









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015