Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, August 28, 2009

Bersiaran langsung dari ofis Puan Mama


Yeahh..she's my mom ;)


Mata sangat ngantuk. Tadi lepas sahur terus ikut mama gi ofis. Petang nanti kami direct terus balik kampung. Yay! Sangat seronok berramadhan di kampung. Sgt best param kat sana. Murah. Ditambah lagi ngan bubur lambok atok yg terbaekkkkk. (perut bunyik2).


Ofis mama dekat sebelah Mines. Betul2 sebelah.Baru first time aku datang ofis baru mama ni. Before ni ofis mama dekat Putrajaya. Jadinya tuk mengelakkan ngantuk, kami (aku & Caca) pergilah jejalan kat Mines. 5 minit je jalan lenggang sayang dah smpai. Dan ini adalah pertama kali aku jejak kaki kat Mines. Huuuuuu (T____T). Sgt kesian bukan? Mungkin masa kecit2 pernah pergi kot. Tapi dah lupa. So consider ni sebagai kali pertama di alam dewasa. Huhu.


Not bad gak lak Mines ni. Banyak tempat makannnn. Aku suka! Hehe. Bawak Caca tadi, asal lalu depan McD ke KFC ke, badan dia dah mula longlai. Siap berhenti kejap depan restaurant tu nak amik bau. Chaittt! Makruh puasa ko dik oi. Pada sesiapa yang tak tahu, Caca ni adik aku kat kecik. Umur 9 tahun.;)



~Kami sayang mak kami~
(semakin puasa semakin bulat. Camno tu? Huu)


Kami jejalan kejap je. Tak larat. Sebelum balik tu singgah tapau Big Apple jap. Buat bekalan. Mana tau nanti tersangkut dalam jam ke kan. Sediakan donut sebelum berbuka. Haha.Masa tgk donut tu, rasa cam nak beli semua je. Erk! Nafsu..nafsu..



Sila tahan mata (T_T)



Masa aku update ni, Caca ada kat sebelah. Sibuk nak baca apa aku tulis. Tapi aku tak bagi. Wihihi. Sekali tiba2 dia terperasan kad birthday yang dia buat tuk mama ada terlekat kat wall workstation mama ni. Aku tak perasan sgt, sbb kad ni terselindung di sebalik file. Masa dia nampak tu punyalah ketawa terkekeh2..sebab lawak tgk tulisan sendiri. Muahaha. Tapi aku tgk cam sgt sweeetttt je. Ni dia buat 2 tahun lepas. Masa dia 7 tahun.




Wihiihi.Kiut kan gamba dia tu?
Siap pakai spek lagi ;p



Okla, selamat berbuka puasa. Sayangilah ibu anda ;)


Thursday, August 27, 2009

Kaki pancing

Disebabkan ahli keluargaku ada 2 orang kaki pancing, iaitu:




Adik aku


dan juga...


Abang aku


termasuklah juga

Si cintahati
(alahai..kemetot je udang tu yang oi ;p)


Aku pun sekarang dah berjangkit dengan diorang. Kaki pancing!!
Hari2 nak memancing. Addicted dah ni.


Tapi memancing kat facebook je. Tihihi


[Fish a fish]





Cantik kan ikan2 & akuariumku??


Okla, nak gi memancing balik ni. Tata ;)


Tuesday, August 25, 2009

Transformasi bakal berlaku ;)



-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-

Terima kaseh tidak terhingga kepada Encik Ayah yang hensem.
Sesungguhnya anak gadismu ini sgt menyayangi dirimu ;)
Weeeeehuuuuuuuu...gumbira!!!



P/s: Baju raya Cik Lisa tahun ni lagi meriah dari baju raya aku la nampaknya. Tapi ai tak kesah pun. Ai lagi suka.Wihihi..Alhamdullilah~

Sunday, August 23, 2009

8.2 Megapixel

Digicam baru. Murah. Sangat puas hati. Bak kata Amy Search "Berbaloi-baloi" ;)


Hasil tangkapannya:


Diguna pakai pada pukul 12.01 tghari




Terang dan jitu




Lukisan Caca tampak lebih kreatif





Mr BayBear tampak lebih macho
(macho ke ada love2 bunga tu? wahaha)


Aidilfitri nanti confirm jadi Malaysia's Next Top Model. Lol


Oh ya, pengumuman, sempena bulan puasa ni Fradoo Abc tetap beroperasi tetapi bermula pada pukul 4 ptg hingga 2 pagi. Datang jangan tak datang, eewahhh~



Ok, jgn tenung lama2. Makruh.


Friday, August 21, 2009

Quote of the day


" Tak cukup Empat Kurang, Lebih Empat Baru Curang,
Idop Poligami!!!(Mati Aku Kalau Awek Aku Baca Nih) hahaha"

- Amir Fozy



Status facebook si cintahati sebentar tadi. Tu menunjukkan penyakit sawan "fish a fish" dia dah datang menyerang la tu.Haih..sayangku ini. Orang pasang niat puasa, ko pasang niat curang2 pulak. Macam2!


*Beranilah ko syg curang, sebotol asid pekat ada dekat sebelah saya sekarang ni. Muahahahhaha!! Jagalah ko syg!!




~2 orang bahagia~
( Saya sikit pun tak jeles ngan quote feveret awak tu sayang!)
Hahaha



P/s: Setiap hari jatuh cinta dengan si badol yang annoying cintahati yang ngegeh ini! ;p

Thursday, August 20, 2009

Pil Pink

Pengumuman dah dibuat. 22 haribulan. Semua orang happy yippi yippi yay yay nak puasa.Tapi aku sedih. Sedih woo..huhu. Aku nak menyambut bulan Ramadhan yang mulia jugak.Tapi apakan daya......




Bak kata Jard, Perangai Macam Setan (PMS) sudah mari
(-_-")

Aku pasrah~


"Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak"
"Semoga amalan kita diberkati Ramadhan ini"


Tuesday, August 18, 2009

Pokok bertanya

Kadang2 perasan tak, kalau kita drive pergi sesuatu tempat tu, masa nak pergi terasa lamaaaa je perjalanan tu, terasa jauuuhhhhhhhhhh je, tapi bila dah balik terasa sekejap, terasa dekatttt je.

2 minggu lepas, aku dengan si cintahati pergi kenduri kahwin member aku kat Banting. Banting ngan Shah Alam adalah jauhhhh. Nak2 pulak masing2 tak pernah pergi Banting, jadinya perjalanan tu agak mencabar sikitlah.Tapi syukurlah kitorang selamat sampai tanpa sesat barat.

Lepastu, masa on the way balik, aku rasa macam kejappp je perjalanan, tetiba dah nak sampai highway..
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Aku :"Eh syg, terasa macam kejap je kan on the way balik ni, masa nak datang tadi rasa lama gila..macam jauh sangat je"
Cintahati: " Tula pasal, tadi rasa cam lama je, ni rasa cam kejap pulak"
Aku: "Betul lah, masa kita nak datang mmg terasa lama, sebabnya pokok2 tepi jalan ni semua tanya kita " Nak pergi mana tu? Nak pergi mana tu?",tu yang lambat tu sebab semua pokok nak tanya kita"
Cintahati: "Yehhh?? Macam tu eh??"
Aku: "Yelah, mama cerita kat kitorang masa kecik2 dulu"

Tiba2 si cintahati bukak cermin kereta, lepastu jerit sekuat hati..
"KAMI NAK BALIKLAHHHHHH"

Aku:..............................................................
Cintahati: "Ha'ah lah syg, patutlah on the way balik ni terasa cepat je sebab pokok2 tadi tak tanya soklan dah. Ubby dah jerit bagitau diorang semua tadi." (sambil sengih2 unta buat muka perli)
Aku:....................(tahan gelak).Pastu masing2 gelak jin.
Kahkahkahkah

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Oh syg, boleh tahan jugak loyar buruk ko ni. Adehhh~

Sunday, August 16, 2009

Mangsa Buli

Mangsa: Izz Iman Dani (2 bulan)
Lokasi: Atas katil mamacik dia
Sebab dibuli: Kerana comel terlampau!




~Do we look the same?~





~Hee..Iman try to smile like the bears~





~Hmm..what song is this?~





~Owh..its Yuna!~





~Oh no!!! Mamacik try to turn me into a girl!~





~Eeeee..rimas..rimas..eee~





~But I look cute do i?~





~I'm a boy ok..a cute botak boy ;)~





~See..see..cute kan?~





~Is that a bear on my head?~





~Syuh..syuh..please go away bear~


Hahahahohoohoho (gelak evil). Padan muka baby Iman! Geramm~


Friday, August 14, 2009

Prevention is better than cure

Hari2 kerja, bergaul dengan orang ramai, risiko tuk mendapat penyakit pandemik adalah sangat tinggi. Jadinya, haruslah aku ambil langkah berjaga2.




Sekali macam doktor daaaa...Hahaha
(erk! tu lengan ke kayu balak? tsk..tsk..tsk)


Walaupun azab bernafas bila pakai mask ni, ku gigihkan jugak pakai bila fikir azab sakitnya kalau terjangkit ngan penyakit berbahaya tu. Mintak di jauhkan la. (nauzubillah). Lantaklah orang nak kata poyo ke apa ke. Yang penting aku ada kesedaran tuk jaga kesihatan diri sendiri. Sekarang H1N1 dah meragut 51 nyawa. Takkan nak tunggu darurat baru timbul kesedaran diri. Jom ramai2 kita pakai mask. Ala..bukannya mahal pun mask tu, Rm 1 je.


Masa pakai mask ni, tetiba teringat time aku buat thesis tahun lepas. Alahai..memori..




Rindu masuk lab..huhuk~


Sekarang ni pun kualiti udara tak berapa baik. Kat Shah Alam ni lagilah, dia punya jerebu memang lain macam. Kekadang terasa nak demam pastu nak sakit2 mata pun ada. Klinik pun penuh ngan pesakit2 yang kena demam. Banyak2kan minum & makan makanan yg berunsurkan vitamin C tuk tingkatkan imun badan dan jugak banyak2kan minum air kelapa muda tuk sejukkan badan.



P/s: H1N1 is everywhere, so beware!


Thursday, August 13, 2009

Pemenang Anugerah Kawan Lelaki Terbaik 09

Aku ada seorang kawan baik. Lelaki. Aku kenal dia masa study 3 tahun lepas. Macam mana aku boleh berkawan baik ngan dia? Ntah. Tetiba je. Macam ada chemistry with each other ( tau lah sama2 amik course Science Chemistry dulu..bhahaha). Memang ngam. Sekepala gitu. Dia memang partner segala partner lah bagi aku. Partner for study, partner in library, partner in gym, but most of time partner in gosipping la. Bak kata pepatah classmate kitorang dulu "Di mana ada Erina, di situ ada Lan. Ibarat adik beradik, air dicincang takkan putus".Over! Kahkahkah..


Dia baik. Seriously baik. Sanggup dengar segala masalah2 aku. Dengar bebelan aku. Dengar cerita aku yg panjang2 sampai bosan, tapi dia gigih jugak dengar. Walaupun dalam hati dia cakap "cepatlah abis cerita minah ni", tapi muka maintan macam tengah khusyuk dengar. Sanggup melayan karenah mengada2 seorang kawan perempuan yakni aku.Sanggup tolong aku saat aku susah dan still tolong gak aku saat aku senang.Yang sudi bagi kad raya setiap kali hari raya & kad birthday setiap kali harijadi aku (selain dapat dari kekasih hati ). Tau sekarang teknologi dah canggih, tapi dapat kad by hand adalah sgt best dari dapat e-card. Tengok! Aku dah banyak merepek ni. Banyak sgtlah baiknya kawan aku ni untuk dihuraikan satu2. (huraikan??). Hahaha..


Oklah, direct to the point. Anugerah Kawan Lelaki Terbaik 2009 jatuh kepada (jeng..jeng..jeng..)


~AZLAN SHAH ABDUL RAHMAN~



*clap..clap..clap
(single & available ;p)


Mengapa beliau diberi anugerah pada hari ini? Bukan pada hari Merdeka atau pada Hari Raya Aidilfitri? Ini kerana hari ini, bersamaan dengan 13.08.09 adalah HARI LAHIR beliau yang ke 24 TAHUN !!!


*HAPPY BIRTHDAY LAN!! Sila sedar diri yang anda semakin tua. Semoga berjaya dalam dunia pekerjaan (sebagai chemist yg berjaya!) dan bertambah2 rezekinya. Tidak lupa bertemu cintanya. Aku doakan kau bertemu jodoh ngan mana2 gadis cun (seumpama Agnes Monica mahupun awek yg kau selalu dok usha kat kafe tu) masa kau kerja nanti. Lan..huhu..kau nak kerja kat JB!! Sedihhh.(Di mana..kan ku carik ganti.Serupa dengan mu~~ok..stop..stop).




So, siapa cakap lelaki dengan perempuan tak boleh jadik bestfriend?
Kami bolehhh je ;)




P/s: Ala..siapa nak temankan aku gi Bazar Ramadhan nanti? tsk..tsk..tsk..

Tuesday, August 11, 2009

Seronok menjadi kanak2



Mereka jujur




Istilah "kaum" tak wujud dalam dunia mereka





Mereka dah lama mengamalkan 1 Malaysia




P/s: Bosan tgk paper skrg, balik2 pasal racist politics, tak habis2. Penat.Haih~

Monday, August 10, 2009

Friendship never die






1) Copy award untuk diletakkan di blog anda - Siap! First time dapat award ni. Teruja ;p

2) Nyatakan 6 fakta menarik tentang pemberi award ini - (Zonaku). Thanx a lot!

i) Kenal Zonaku di alam maya blog. Jadi secara jujur, belum sempat kenal banyak lagi. Huhu.

ii) Tak pernah jumpa beliau lagi face to face but i'm glad if can make it happen ;)

iii) Seorang yang penyayang. Sayang sangat ngan anak2 buah dia.

iv) Hmm..mungkin seorang perahsia sbb tak pernah tunjukkan identiti muka beliau di dalam blog

v) Beliau sgt mengidam ngan Abc Fradoo tapi tak pernah kesampaian merasa lagi. Huhu

vi) Suka ngan komen2 beliau sbb berunsurkan nasihat & motivate ;)


3) Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri

i) Tinggi 163 cm, berat 57 kg, saiz kasut 6.

ii) Sgt cintakan karya Arwah Yasmin Ahmad. Filem Talentime sgt best! Sila percaya fakta ini

iii) Puteri air mata dan berhati tisu

iv) Kekadang boleh jadik puteri singa jugak tapi hati tetap tisu.Huhu

v) Gila kucing. Mereka sgt adorable!

vi) Pemandu yang berhemah (hahahaha..fakta yang tipu belaka)


4) Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka:

1) PadilTahir- Very talented in photography & juga seorang engineer.

2) Ieja- Seorang yg cantik di mata aku & seorang engineer gak.

3) Farahnadia- Seorang gadis kecik molek yg bijak pandai ;)

4) Ellina- Seorang yg hawt!!

5) Izza Sweethoney- Mmg seorang yg sweet & sgt tabah ;)

6) Princess N- Pinky girl!

7) Aidil - Seorang adik yg baik (haha..bodek ke ape ni?). Gila memancing!

8) Burk- Seorang peminat Abc Fradoo yg setia & gila mancing gak!

9)Abangku- Seorang computer geek seumpama Chuck! Hehe

10)Amir Fozy- Tau dia tak kan buatnya tag ni. Berbulan2 dah tak update blog. Hoit syg! updatela!


Soklan seterusnya.

1. Nama timangan anda?

- Kakcik, Ena, Erin

2. Anda Seorang Yang?
- Ceria, peramah, pemalu (kadang2, tgk tmpat)

3. Insan Yang Teristimewa?
- Bakal suami, Amir fozy ;)

4. Lagu Kesukaan?
- Rocket- Yuna

5. Makanan Kesukaan Anda?
- Semua yg berunsurkan ayam, sambal tempe ikan bilis mama masak.Perghh!

6. Sikap Yang Membuat Anda Stress?
- Tak respect & tak tepati janji

7. Warna Kesukaan Anda?
- Pink, hitam

8. Benda yang mesti ada dalam beg?
- Facial blotters. Can't escape an oily face.Huhu

9. Kali terakhir anda menangis?
- Sabtu lepas (1/8/09) masa tgk majalah 3. Tribute to Yasmin Ahmad. Sedih :(




P/s: For those yang kena tag tu, jawab la eh, tapi kalau rasa taknak jawab, takpe..abaikan je.Hee

Thursday, August 06, 2009

Karenah customer2 kesayangan

Kesayangan? (eceh..bodek..haha). Sebelum ni aku dah buat entry pasal jenis2 customers ni. Semenjak pindah kat gerai baru ni..customer pun makin ramai. Ada yg regular customers, ada jugak customers yang baru. Customer baru ni majority adik2 Uitm, yang baru masuk, fresh lagi. Student card tak lekang bergantung kat leher. Gi mana2 pun pakai. Sgt kagum mereka menjadi warga Uitm dihatiku. Hehe. Perangai mereka juga kekadang agak lucu, jengkel dan kadang2 menyakitkan hati gak. Mehla aku bagi contoh..


Perangai lucu pertama

2 org student Uitm. Lelaki. Datang kat kaunter order/pertanyaan/pembayaran(yang mana aku slalu duduk la) tersenyum2, terpinga2, lagak ala2 malu2 kucing gitu

Aku: Ye dik, nak order ke?
Adik 1: Haah, kak..kami nak tapau FRODO dua eh..
Aku: Ok. Tahan gelak.
Adik 2: Weh!! Ko ingat ni kedai lord of the ring ke? (sambil siku kawan dia tu).Cuba ko eja btul2.F.R.A.D.O.O. Fradu lah. Haha.Sorilah kak, kawan saya ni mengong. Kak, bungkus abc special dua eh. Tapi pe kebenda nye Fradu ni kak? Pelik betul bunyinya.
Aku: Fradu ni adik tiri Frodo (Hahaha..ketawa dalam hati)


Perangai lucu kedua

Seorang student Uitm. Perempuan. Ayu. Bertudung sopan. Muka innocent je. Datang kat kaunter nak buat pembayaran.

Aku: Ye dik, minum apa tadi?
Adik: Teh O limau ais. Berapa eh kak?
Aku: Satu dua ( stands for Rm1.2o)
Adik: Satu
Aku: Err..harga air tu singget 20 sen la dik..hehe
Adik: Ooo..(sambil senyum2 malu)


Ok. nak cerita perangai customer yang menjengkelkan pulak. Ya..ya..i know, customer is always right. Even dia buat salah, always right jugak. Kena maki, kena marah, buat bodo je.Senyum. Sabar je lah.Always right kan.Tapi kekadang panas gak hati ni. Contohnya macam ni:

Ada 3 orang perempuan. Again. Student Uitm (tau sebab duk canang student card dia tu). Budget hot chick.Ngan muka snobbishnya masing2, mintak order.

Perempuan A: Bagi Abc 3. (ngan muka berlagak, mata jeling2 pastu buat gaya gedik)
Aku: Bungkus ke?
Perempuan B: Yela, kan kitorg tgh berdiri ni (gaya cakap berlagak nak mampus)
Aku: ( Dalam hati) Hek eleh..menyampah nye aku tgk ko. Tanya baik2 jawab kerek gila macam tak belajar adab. Hello adik, ko tak payah berlagak ok. Penat belajar tinggi2, muka budget cantik tapi takde adab.

Pastu da siap2 bungkus semua. Perempuan A tu main campak je duit RM10. Di ulang sekali lagi. Campak! Campak cam campak ikan bagi kucing makan. Dalam hati (sabar Erina..sabar). Masa ni aku da start buat muka skit da. Yela, tak hormat langsung kot main campak2 duit camtu. Apa lah salahnya bagi elok2. Pastu bila aku bagi balance, aku cakap terima kaseh. Terus blah je without any response. Perghhh! Memang hari ini dalam sejarah lah aku deal ngan perempuan yang berlagak lagi sgt2 annoying.Bluekkk! Masa diaorang blah tu dalam hati aku sempat gak jerit ( Wehhh!!Takyah berlagak la. Aku pun student Uitm gak dulu tapi tak kerek mcm korang pun. Harap muka je cantik tapi perangai kambing lagi sopan!!!!). Maap.Terkeluar unsur2 makian sebab dah geram sangat.

Kalau jadik kat korang apa korang buat? Haih.


Ni perangai menyakitkan hati pulak. Yang buat ni selalu lelaki la. Perempuan so far tak pernah lagi la. Mintak order tapi main2. Macam nak mintak penampar pun ada. Contoh cenggini..

"Kak, bagi teh o ais limau satu eh tapi taknak limau"

"Kak, bagi teh ais eh tapi taknak teh"

"Kak, bagi bandung cincau eh tapi taknak cincau'

"Kak, bagi kopi panas eh tapi taruk ais"

Apakahhhhhhh? Samdol betol la mintak order memain camni. Macam budak tak sekolah je. Tau la kekadang tu dorang memain je tapi kalau dah selalu sgt orang yang sama mintak order camni. Menyampah ok!





Moral of the story: Please show some respect la. Kat mana2 pun.Tak kira lah org tu waiter ke, tukang sapu sampah ke, dorang ada perasaan gak. And jgn sesekali pandang rendah kat diorang. Helloo..kerja saya hari2 mintak order, jadik cashier, kekadang tukang lap meja, tapi i'm a degree holder.Tak de berlagak pon.

Monday, August 03, 2009

Google your name!

Pernah tak korang menggoogle nama sendiri? Tetiba terlintas idea kat otak aku tuk google nama sendiri.ERINA ASMAWANI. And guess what? Daripada aktiviti menggoogle tadi, aku dapat pengetahuan yang sgt menarik. Yang sebelum ni aku sendiri pun tak tahu. First, ada lebih kurang 515 results for Erina Asmawani. Wow! Banyaknya. Mostly result tu dari blog aku sendiri, komen2 kat blog orang lain, facebook, friendster dan seangkatan dengannya lah. Then, aku google Erina sahaja.Berjuta results for Erina. Antaranya (aku susun dari ranking paling top)


1) Baru aku tahu kewujudan Erina Yamaguchi (femes gila minah ni!)


Korang kenal tak siapa dia? Serious aku tak kenal pun siapa minah ni.Aku nak kenalkan pun terasa segan. Hahaha. Mengikut Wikipedia, Erina Yamguchi is a (errr..errr..) Japanese big-breasted glamour model (kyonyu gravure model). Model tuk majalah Playboy Jepun.Kalau korang curious tahap mana ke"besar"an nya sampai dia dibagi label sedemikian rupa, korang google la sendiri gambar dia. Memang bersepah2 gambar dia kat internet.Aku yang tengok ni pun terasa mau fengsan lah. Wuu..yang lelaki tu bawak2 mengucap banyak2 la eh kalau tengok gambar dia. Tak pun sediakan tisu banyak2 tuk buat lap hidung berdarah nanti. Hahaha (astagfirullahalazim)

Then aku noticed, ramai gak model2 jepun yang guna nama Erina ni. Erina Matsui la, Erina Mano la, Erina chan la,Erina dalam game character Jepun la. Agaknya org Jepun mmg suka nama Erina kot? Ngehngeh..



2) Baru aku tau juga kewujudan tempat yang bernama ERINA.


Selama dekat nak 25 tahun hidup ni, baru aku tau wujudnya tempat yang sama nama dengan nama aku. ERINA. Tak sangka!! Unbelivable!! Tempat ni terletak dekat Australia.Tak jauh mana pun dari Malaysia, tapi kenapa aku tak pernah tahu tempat ni. Haih. Nasib google. Kalau tak, sampai ke tua kot tak tau ada tempat nama Erina.Ni aku copy dari website tersebut.











"Erina is Central Coast 's leading commercial centre boasting Erina Fair, established in 1987 as the largest shopping centre on the Central Coast .The name Erina means "a place where the initiation ceremony was held".The area was originally inhabited by the Garingai Aboriginal tribe.Erina has a very complex and fascinating history, the details of which can be found on the Gosford City Council website"


Garingai Aboriginal tribe ialah orang asli Australia.


Then, kat website tu jugak ada a brief story of Erina. Peristiwa2 bersejarah yang terjadi di Erina dari tahun 1825-1987. Antaranya, wujudnya Erina Height, Erina Creek dan Erina West. Dah namanya tempat yang yang pesat membangun, mestilah ada sekolah kan.



Wah! Erina High School? Korang ada high school tak? ;p



Ada shopping mall yang terbesar kat Central Coast tu.Namanya Erina Fair. Siap ada ice arena dalam tu.

Erina Fair




Jangan main2, Erina leagues pun ada tau. Kalah EPL. Haha


Rasa kagum pulak. Tetiba dah berangan nak pergi Erina. Honeymoon kat sana. Nanti dah kawen orang tanya, honeymoon kat mana? Kat Erina. Wahaha.Cool kan? ;p


3) Selain tu, ERINA jugak stands for Exploiting Research Infrastructure potentials in key Areas of ICT.The ERINA study analyses the mechanisms to bridge leading edge ICT infrastructures and innovation by extending the use of Research Infrastructures to e-Health, e-Learning and e-Government domains. Ala..apa ni? Boring2. Hehe. Tapi mcm best kan ada organization nama Erina.


Okla, cukuplah top 3 results hasil dari menggoogle nama sendiri. Results yg sgt suprising & exciting. Hee.Yang lain2 tu mostly nama2 orang . Tak menarik perhatian aku tuk explore lebih2. Dapat ilmu pengetahuan berguna tuk hari ni. At least tahu jugak siapa minah Erina Yamguchi tu & tahu ada tempat nama Erina. Yay! Sgt bangga. (bangga sebab apa ntah? Haha). Yang penting nama aku takde kaitan ngan ketiga2 info kat atas. Nama aku Erina bermaksud cantik. Asmawani maksudnya sabar tinggi. So, Erina Asmawani maksudnya cantik,penyabar dan tinggi orangnya. Itulah rahsia di sebalik nama aku.Lalalala~(kasi can perasan lebih)


Apa lagi, korang try la google nama sendiri ;)


Saturday, August 01, 2009

Bulan Baru, Wajah Baru

Selamat menyambut bulan Ogos. Lagi 23 hari nak puasa ;)



(gambar tiada motif)










Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015