Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, March 09, 2011

Badan je dekat Avillion..

Tapi hakikatnya hati ini separuh tertinggal dekat Shah Alam, separuh lagi tertinggal dekat Lembah Beringin (T_T). Apa pun saya tetap bersyukur sebab terpilih untuk attend course ni. Sebab bukan senang, majority yang attend kursus ni pun stok manager2, chemist2 yang ada working experience lebih dari 5 tahun. Saya ni hanyalah budak mentah yang baru belajar.Tapi seronok dapat berkawan dengan diorang, yang datang dari luar negara,macam dari Filipina, Thailand, Europe, Nigeria, Jepun. Eh, dari macam2 negara lagilah.They are very friendly. Even pangkat mereka besar, tapi sangat humble.Tak lokek ilmu dan tak segan silu makan lunch & dinner semeja bersama.Rasa terharu :,)

Walaupun kursus ni diadakan dekat Avillion, taraf 5 bintang. Tapi hati ni tiap hari memberontak rasa nak balik rumah je. Tolak tambah lagi 3 minggu je hari bahagia saya. Nervouss! Dup dap dup dap! Wedding favour, baju, kasut nikah.Huhu. Semua dok berlegar2 dalam fikiran sekarang.Belum lagi kusut fikir bilalah hari yang free untuk buat manicure & padicure & parmanent laser hilangkan bulu keti dari MilkADeal tu.(boleh?) Huhuhu..semakin dekat tarikh, makin kuat paniknya.Tapi panik2 pun bila dah jumpa benda2 comel kat bawah ni terus hati manyak sinang bunga2 woo. Badan secara automatiknya merembeskan hormon gembira :)


~The Desserts~
















Mana boleh tolak kan? Nyam nyam!
Lepas makan tetiba baru teringat. Erkk!! Lagi 3 minggu nak kawen??!!
Camne nak kurus nih? Ah!! I hate u Avillion!




P/s: Cepatlah hari Khamis. Tak sabar nak balik rumah. Nak lari dari makanan2 comel kat sini.Huuhu


7 comments:

sweethOneY said...

ena! iza pun beli gak permanent laser utk bulu keti tu. hahaha. senang keja pasni :P

CaDLyNN said...

ena..tapaukan utk aku mknn2 comel kt avillion tu...boleh? :p

Siti Humairah said...

mkn na,,jgn xmkn,,haha,,

pRincESs_N said...

erkk..menggugat jiwa tgk desert...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wooo...mau bertambah lilitan painggang ni..heheh

Erina Asmawani said...

izza:
hohoho..yeke? macam best je kan..kazen ena ade wat laser bulu keti ni..dia kata pedih wooo..seram pulak rasanya.huhu

Lynn:
Hahaha..nanti org putih tengok, nampak nau orang Malaysia ni kebuluq lynn..heehee

Umie:
saje la tu nak bagi ai makin montel ;p

Erina Asmawani said...

N:
tauuu xpe..cam x samapi hati je kalo tenung je..kena buh dalam mulut baru best ;D

Pojie:
Uikkk! mintak dijauhkan lah..huhu









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015