Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, March 18, 2011

Jawapannya ialah...


Kompem bila anda semua tahu jawapannya anda akan rasa teruja.Sangat2! Macam saya yang teruja ni :D




Saiznya kecil molek. Sebesar broadband je. Sekali pandang memang nampak macam card holder. Macam wallet kecil pun ada ;)






Eh eh, bila buka..dah macam buku nota kecil pula.Buku comel ;)



Tapi salah.Ianya bukan card holder, bukan buku nota kecil,
 bukan wallet dan bukan juga souvenir.

Ianya ialah jeng..jeng..jenggg..







Mini Tiny Wedding Album!!


Yes, it is a wedding album kawan2 ;)



Tak percaya?? 

Meh tengok ni..heehee















Sweet je kan :)




Haaa..percaya dah??


Teruja tak?? Comellll kannnnn???? Wedding album sebesar broadband. Sangat2 comel! Actually ni album officemate saya, dia baru je dapat wedding album dia. Dan yang menariknya, official photographer dia siap hadiahkan sekali album mini tiny ni. First time saya jumpa wedding album secomel ni. Teruja sangat. Dah la kecil comel, senang nak bawa pergi mana2.Buh je dalam handbag ;) Kalau kawan2 nak tengok wedding album nanti, tak perlu bawa photobook besar godang lagi berat tu ke ofis. Bawa album mini ni je cukup kan. Comel sangatlah! 


Ni yang nak rekues encik OP saya buat album mini tiny macam ni juga nanti :D




P/s: Macehhh kepada semua yang meneka semalam ;)

9 comments:

MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA) said...

sgt comel!!!!!!!! suke sgt

sweethOneY said...

ya ampunnnnnn comel sangat. NAK JUGAKKK!!!

sweethOneY said...

btol ckp ena tu, senang nk tnjk kt kwn2. xyah nk bwk album besar godang kann

Siti Humairah said...

kiut miut na,,suka,,

CaDLyNN said...

sangat tomei!!!

HEMY said...

tp kadang yg mini ni murah 40 ringgit je cmtu banding besar..huhu

Erina Asmawani said...

Mizz sue:
kan kan ;)

Izza:
comel gila kan yunk..tula..senang, ley bawak hubby ke mana je nanti, buh je dalam henbeg :D

Erina Asmawani said...

Umie:
Aku pun suka ;)

Lyn:
yess..it is! :D

Erina Asmawani said...

Hemy:
tapi comel..senang nak bawak tu yang pnting ;)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015