Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, March 23, 2011

Keyword minggu ini

*klik untuk besarkan


Ini keywords untuk minggu ini.Yang aku yakin mostly keyword2 ni di google oleh bakal2 pengantin.Harap2 dapatlah membantu mereka. Tak kurang juga yang baru dalam dunia blogging, so mereka google cara nak tukar background blog. Berguna jugak tutorial yang pernah aku buat dulu tu kan. Good ;)

Err..malam pengantin pun ada jugak orang google. Mesti yang meng google tu hampa bila taip2 je malam pengantin, masuk blog ni, takde pun apa yang diorang harapkan. Beli buku adab malam pengantin la brader kalau tahap curiosity tu tinggi sangat. Hahaha :D

Tapi kan..dalam semua2 keyword kat atas ni, ada satu keyword ni buat aku scary. Erina Asmawani. My full name. Sangat scary ok bila setiap hari ada orang meng goole nama penuh kita. I mean, kenapa diorang atau seseorang tu nak google nama aku? Kenapa?? Kenapa?? Why?? Adakah mereka ini stalker? Ataupun peminat misteri? Tak pun maybe boss sendiri yang meng google nama aku? Ala..kalau dia google pun, jumpa blog ni, bukan ada apa pun. Cerita pasal aku je. Bebel2. No issues. Tapi kan paling scary kalau yang meng google tu ialah seorang penjenayah. Pembunuh bersiri? or perogol bersiri? Ya Allah. Takut kan. Mintak dijauhkan.Huhu.Tengok aku dah start fikir bukan2 & paranoid. Sebelum ni selalu juga check keyword, tapi takde pulak keyword nama penuh aku. Minggu ni je tetiba ada. Kalau google sekali boleh terima lah, ni kalau dah 7 kali google nama penuh aku, deym! Scaryy lah.

Ok, kawan2 sekalian..cuba bagi jawapan kat aku tengah cuak ni kenapa perlu seseorang itu meng google nama penuh orang lain? Kenapa eh rasa2 nya? Takut takut (T_T). Ni yang rasa macam nak private blog ni. Serius!


9 comments:

CaDLyNN said...

first aku tgk keyword tu dah nampak fullname ko..fuiyo..ade secret admire...hati2 ye cik ena :)

sweethOneY said...

kt keyword iza pun ada org google nama penuh. tapi tak surprise sangat sbb blog kan guna nama penuh. ehehhe

kes ena ni, mgkin colleagues ke? sbb iza pun kdg2 suka google nama org :P saje nk taw lebih lanjutttt.. hehehee

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

erina asmawani bt teeetttttttt lg takot kan...

Masy said...

akak nmpk ena pagi tadi! hahahaha. kete kita selisih tp op kos la ena x nmpk dan op kos laaa akak nmpk. kete pink gedik2 tu.. hehehehe

btw, akak pun cuak gak org dok gugel nama akak kat blog. mujurlah setakat nama FB tu je. huhuhuhuh

Lady Antz said...

eik... mcmana nk tau ek?

Erina Asmawani said...

Lynn:
kalau peminat misteri yang tak berbahaya oklah..what if kalau yg bahaya? huuu..takut2..(i think too much la kan)

Izza:
ohh..ena rasa keyword ni sangat pelik sebab ena tak terpk pulak nak google nama orang. Nama artis selalu la google.Hehe..

tulah..harapnya orang2 yg ena kenal la kan, dia lupa link blog ena pastu dia search pakai nama..harap nya begitulah..huhu

Erina Asmawani said...

Pojie:
OMG! Tu lagi tahap dwa nye stalker..huhu

Kak Masy:
Nape akak x hon kita? hehe. Mesti masa tu kite tgh stress sbb jalan jem..

cuak kan kak..cam ade stalker. Ada orang spy kita..huhu

Erina Asmawani said...

Kak Ieja:
akak kena subscribe advertiser nuffnang, kat situ ley tengok keyword n link yang selalu ke blog kita..

sweethOneY said...

ena, sbb ada nuffnang jugak la taw org2 yg ngendap blog kite kan. dan salah sorang tuuuuu ex gf iim yg psiko! tak shukee!









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015