Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, March 21, 2011

Comel & murah ;)


Jom kita buat bunga perhiasan untuk bilik pengantin. 
Versi comel lagi murah ;)


Bunga2 kecil comel berharga RM2.90 sejambak.
Beli dekat Hot Market, Alam Sentral. Tingkat 2.



Cari pasu2 comel dekat Romantika, Alam Sentral. Tingkat 5.

Suka sangat pergi Romantika ni sebab kat sini banyak barang2 vintage & pinggan mangkuk yang comel lagi unik. Untuk pasu kecil comel kat atas tu, yang merah tu RM5,belang2 putih & hitam RM4. Dan yang warna greyish purple tu RM1 sahaja.4 biji pasu comel =  RM 14 sahaja. Murah kan  ;)


Lepastu gunting bahagian bawah bunga dan masukkan ke dalam pasu comel..dan hasilnya..



Wallaaahhh ;)



Bunga2 comel + 4 biji pasu comel = RM28.50 sahaja
Ingat nak beli bunga comel lagi, topup kat pasu belakang tu bagi gebus sikit ;)


Ok, sekarang hati girang berbunga2 sebab bilik pengantin dah ada bunga2 comel ini.

(^_^)



P/s: 12 hari lagi. Happy yet berry2 nebes! ;)

7 comments:

sapphire said...

comel! :)
kne pergi alam sentral gak nih.. hehe

CaDLyNN said...

COMEL!!!

Dayang_Amy said...

CHOMELLLL...hihi x lame lg kan majlis..berdebar tak???? Hopefully everything goes well..

green duvet said...

12 hari lagiiiiiiiiiii, nervous nervous! thanks for the fradoo date kakak! and the invites!

takde aral melintang, insyaallah fara sampai. cant wait to see you in ur wedding dress :)

loves xx

Tuan Auz said...

memang comel!! leh pinjam idea ni , letak kat my own room. hehe

Erina Asmawani said...

Sapphire:
maceh nilam ;)
g serbu alam sentral k~

Lynn:
Thank u ;)

Erina Asmawani said...

Amy:
maceh dear..sangattttt!!! berdebar2..huhu

Fara:
adikkkkk...happy to meet u ;)
u r most welcome, kalau datang kenduri nanti kite take picture lagi k ;) xoxo~

Tuan Auz:
of coz bley..jom kita cantik kan bilik kita jom ;)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015