Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, March 28, 2011

Stress..

Debar2.Rasa macam banyakkkk benda nak buat lagi. Hari Khamis baru cuti kawen. (T_T). Ye, saya tahu..lambat cutinya tapi sekarang saya tengah busy untuk R&D day Rabu ni. Tak boleh nak tinggalkan kerja yang tak siap macam tu je.Kalau lah badan ni boleh di klon kan sekelip mata. Klon Erina 1, pergi amik bunga pahar yang dah siap kat Sungai Buloh nun. Klon Erina 2, pergi fitting baju dekat Banting sana. Klon Erina 3, hias bilik pengantin cantik2. Klon Erina 4, pergi buat spa & scrub badan. Klon Erina 5, pergi buat manicure & pedicure. Klon Erina 6, pergi tempah hand bouquet. Klon Erina 7, siapkan hantaran, hias bagi comel2. Klon Erina 8, pergi pasang inai cantik2 kat jari & tangan tu. Klon Erina 9, pergi tolong siapkan doorgift. Klon Erina 10, pergi siapkan jahit manik baju pengapit. Majlis besar saya lagi 4 hariiii je ni. Sempat ke ni??? Stress...stresss! Jerawat pulak tumbuh seketul cantik je kat dahi ni. Triple stress! Ya Allah ya Tuhanku, permudahkan la segala urusan ku ini.





10 comments:

Pn.Ibu@Martina said...

panggil professor klon.. .eheheh
banyakkan besabar yerr.....semoga majlisnya berjalan dengan lancar..

CaDLyNN said...

semoga semua berjalan lancar ye ena~
insyaAllah sempat buat semua tu~ plan elok2 :)

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah my blog Aku Sebutir Pasir kalau berminat nak baca my travelling experiences to 45 buah negara.. :)

zonaku said...

moga semuanya lancar........

pRincESs_N said...

jgn stress yunk...t kua cik pimple...lex2...

HEMY said...

fuh..aku tak penah rasa ada miss byk benda camtu..harapnya sempat la wat sume yeee

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

xmo stress2 naaa...insyallah bole tu..

sweethOneY said...

sbb stress kot kuar cik pimple tu. hehe. takpe yunk, mekap nnt leh tutup ;)

jgn stress2 taw!

arryani said...

amik napas pnjg2 yang..ekekek..

sweethOneY said...

aaa nk komen entry atas tp klik komen je error. apesal tah

org pun suka baca blog Ann tu. bestttt sangat tengok cara dia handle majlis dia kan.. dah la grand gila. hihi. santekkk sangat!









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015