Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, March 16, 2011

Wordless Wednesday: Kasut cinderella saya ;)


(^_^)

11 comments:

sweethOneY said...

cantikkkk!!

kasut nikah ke sanding ni yg? tempah kt mna?

Erina Asmawani said...

izza:
macehhh ;)

Kasut for both, nikah n sanding sbb ena nikah & sanding kan hari yang sama..n dua2 pun pakai putih ;) Beli je yunk..x sempat nak tmpah segala. Huhu. Ena x ley pakai kasut mak andam yang tajam depan tu..sakit kaki n tak selesa..tu yg beli tu.

secret lover said...

cantik :)
so Cinderella-ish ^^
beli kat mana?

Siti Humairah said...

kasut kamu cantik la ena,,nk pinjam p keje bole,,:p

sweethOneY said...

ekkk?? ena sanding pakai putih yg? oo yg merah tu kelilingnya laaa ek..

eh, mmg ada jual eh kasut pengantin.. igtkan kena tempah je. sebab belah iim, owg pun x muat kasut pengantinnya :(

Erina Asmawani said...

secret lover:
thank u ;) beli dekat alam sentral je..ade satu kedai kasut kecik ni..lupe plak name kdai tu..huu

Umie:
amboi2..ni kasut cinderella la, tak ley pakai g keje ;p

Erina Asmawani said...

izza:
yup..pakai putih ;) mmg nak pakai putih dari dulu lagi..hehe..my dream wedding dress ;)

hmm..actually kasut ni jual kat kedai kasut biasa je yunk, haritu ena jejalan alam sentral, masuk satu kedai kasut ni, nampak plak kasut ni..mmg sesuai sgt tuk wat kasut wedding. terus beli :) ena x beli kat kedai kasut pengantin..

Masy said...

lps kawen, bawak kasut ni jln2 kat penang. glamer uolsssss hhahahahahaha

tp nice sgt! i likeeee

CaDLyNN said...

cantik!

Erina Asmawani said...

Kak Masy:
hahaha..idea bernaz tu kak..nanti semua org tgk kasut ena je..hehe..maceh kak ;)

Lynn:
thank u lynn ;)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waahhh..meletop laaa kawan aku kawin t weehh...x sabo nk tgu..









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015