Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Tuesday, March 22, 2011

We are getting married ;)



Alhamdullilah. 11 hari lagi. Semoga dipermudahkan segala urusan ;)


Kepada pembaca setia blog ini, tak kira lah rakan2 tercenta, mahupun silent reader ( rasa2 nya ada ni yang yang jadi stalker ni ;p) dijemput semua hadir ke majlis perkahwinan saya pada 2 April ini ya. Kalau nak map ke majlis saya, sila email saya.Sekian, terima kasih ;)

11 comments:

pRincESs_N said...

da x lame daa...

zonaku said...

kejap jer rasanya kan?????

tetiba tinggal sebelas ari jer lagi...



all d best!

CaDLyNN said...

kad comel ena dah sampai..insyaAllah ade rezeki sampailah ke kenduri itu~

HEMY said...

mmg tau2 je dh dekat..cmtu le masa..

sapphire said...

ada fradoo tak nnt..? :)

sweethOneY said...

insya allahhhh sampai :)

eh yunk, dah pegi x bzzt2 keti tu? hihi. kalau blum, jomla g sama :P

Tuan Auz said...

hi! =D tahniah nk kahwin! hehe

sweethOneY said...

yunk, lg satu tlg emel iza map bleh tak. ritu bwk kad tu balik kg, lalu tertinggal kt kg T__T

sweetzaza@gmail.com

Erina Asmawani said...

N:
tula..lagi 10 ari..nebes

kak zona:
memang terasa sangat2 kejap kak..
pejam celik je..
thank u kak ;)

Erina Asmawani said...

Lynn:
Alhamdullilah ;) happynya kalau kawan2 dapat datang kenduri nanti ;D

Hemy:
angguk laju2 tanda setuju

Erina Asmawani said...

Sapphire:
xdela cik nilam..takut jam orang beratur nanti ;D

Izza:
lom la yunkkk..xde masa..tp next week ena dah start cuti da..jom jom..

ok, nanti ena emailkan k

Tuan Auz:
maceh dik ;)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015