Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, March 23, 2011

Wordless Wednesday: Saya mahu wedding cake macam ini. Yang ada cupcake comel2 ;)













(^_^)


5 comments:

sweethOneY said...

cantikkk. kek ena nnt mcm tu ke?

CaDLyNN said...

cantik!!!! kawan aku ade yg wat kek mcmni...mmg sgt cantikla~

Erina Asmawani said...

Izza:
cantik kan ;) Ena nye kek ala2 gini kot nanti..tapi simple je la ;)

Lynn:
tula..lagipun senang kalo cupcake ni, kita bagi je terus, tak yah nak potong2 bagai kan

zonaku said...

9 ari lagi yer ena nk tukar status...



kakak ipar saya ada buat wedding cake jenis2 ni... n y last tu sangat cumel!

Erina Asmawani said...

Kak zona:
ye kak..nebes2! ;D
Kak..ade cite sedih ar psal penang tu...haih..nanti kite pm k..

bestnye! nanti masa wedding akak ley rekues erdding kek yg last tu kat dia kan..best2! hee









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015