Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, February 10, 2011

The Bidadaries

Cantik kan kalau dalam gambar kawen nanti ada kawan2 yang berpakaian sedondon?

Kalau versi omputeh, mereka dipanggil bridesmaids


So sweet je pakai dress sedondon gini ;)


Kalau versi Melayu, ade yang panggil pari-pari..hee




Ada yang panggil dayang-dayang

Alahai..cantik je kan

Nak lagi rare, pakai lah hulubalang-hulubalang.Hoho

Smart gitu semua pakai kunen2.Hehe
Gambar semua hasil ehsan google ye

Versi saya pulak, saya gelarkan mereka, The Bidadaries :)

6 orang sahabat & sepupu kesayangan telah dipilih untuk menjadi bidadari masa wedding saya ;) Mereka semua kompem akan kelihatan comel2 dengan baju kurung bunga pink kecik2 nanti.Oh ye, ahli keluarga dan makcik2 juga pakai sedondon nanti. Cuma lain2 warna. Untuk ahli keluarga, pakai warna merah cili dan untuk makcik2, mereka akan pakai warna ala2 silver ;) Kenapa kena pakai sedondon ye? Supaya nanti senanglah para tetamu nak kenal, diorang ni ahli keluarga dan kawan terdekat saya. Takdelah susah mereka nak cam tuan rumah nanti kan. Plus, mereka ni pun boleh tolong memeriahkan dan menceriakan lagi majlisnya.Boleh mintak tolong pinjamkan tangan juga. Mintak tolong bagikan doorgift ke, tolong jagakn candy buffet dekat doorgift corner ke.Dan yang paling penting nanti nak mintak tolong mereka posing comey2 ramai2 untuk outdoor photoshoot nanti. Lagi ramai, lagi meriah. Kan?  ;) 


Ni pic masa saya jadi bidadari untuk wedding bestfriend saya dulu.
Mei 2009

Puan Nazliah & Encik Romi

Sangattttt sweeeeet kan? ;)
Tak sabar untuk posing masa wedding saya pula ;D


P/s: 49 hari lagi!

6 comments:

sweethOneY said...

aaa.. comel gileps! tataw plak melayu punya majlis pun ada dayang2 gini eh yang. 1st time ni taw. igtkan omputih je ada..

♥ manje ♥ said...

jangan lupa amik gambar banyak2 nati yea... nak tengok... erk boleh ke? =) ~

CaDLyNN said...

tomey~..pink gitu ye...

Redbloodsnow said...

kck aie bila "dyg²" pakey kale sama cam lam pic cdak k pink ya. pasya pengantin k light pink. nang menonjol nk ow..hehe

Erina Asmawani said...

Izza:
comel kan yunk :) ena tau pun sebab besfriend ena yg buat masa wedding dia dulu tu..nanti wed izza pun wat ok ;)


Manja:
okiess..tu haruslahh ;) mestilah boleh dear~

Erina Asmawani said...

lynn:
mmg tomey ;)

Zie:
yalah..nang menonjol..suka mek nangga..wed kitak pun harus ada dayang2 ok zie









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015