Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Saturday, February 05, 2011

Dengan RM 100


Saya dapat membeli ini

4 jenis shawls cantek2 dengan harga RM10 satu



dan juga ini

Dress cotton  labuh yang comel sangat dengan harga RM60 sahaja
Boleh pakai masa hunnymunny nanti :P


Semua ni shopping dekat Mines.
Kat sana banyak shawl murah2 & baju dress comel2.
Sekarang ni,cukuplah RM100 je untuk shopping tiap bulan. 
Yang lain simpan untuk kawen ;)




P/s: Wewittt! Blog tukar wajah.Saja nak tukar angin Header tu menarik tertarik kan? :). Suka sangat tengok segala pinky2 tu! Tempah dekat header4you. Cakap je nak design macam mana, dia akan buatkan. Untuk header atas tu, RM13.55 je. Sila terjah blog header4you ok.


7 comments:

sweethOneY said...

kenapa harga tu ada 55 sen? :P

eyhhh ena. dah lama sgt cari dress labuh yang lengan panjang ok. susah nk jmp. hr tu jmp cotton putih cantik tertarik tp rm200++

CaDLyNN said...

chanteknyeeeeeeeee header baru tu..!! murah pulak tu ye..

jap2..ko shopping kt mines? aku hari2 lalu mines, lunch kt sane, tapi takde hati pon nak shopping kt situ..hahah..kedai mana ko pi ni ena? cer bgth skit :p

zonaku said...

sweet, tp no so pinky la backgroundnya

Erina Asmawani said...

Izza:
haha..ena pun memula pelik apsal price dia ade 55 sen. Mebi service tax kot ;P

serius mmg murah n comel sgt dress tu yunk. U should terjah that kedai ok!

lynn:
kann..mrah kan? saje je try..support bisnes blogger ;)

aku pun teramat jarang pergi shopping kat mines, kebetulan ari jumaat haritu mama aku ajak g sana, aku pun terjahlah satu kedai ni. Seriuss! Baju n shawl2 dia sgt murah gila. Dalam giant, kedainya dekat sudut tepi

Kak zona:
hee..mmg xmo pinky2 sangat kak

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

hahaha..cm x bole belah je ade 55sen lg...hehehe

*nice header...

Erina Asmawani said...

pojie:
hehe..tu mungkin service tax la ;p
thank u ;)

PutRee SeJiNjaNg said...

lawaaa dress tu...sukkkaa sangat..:)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015