Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, February 02, 2011

Selesai sudah ;)



Alhamdullilah, dah settle dah borang kebenaran
 perkahwinan saya.Yeayy! :)
Dah boleh kahwin ni.Haha ;p


Pagi2 tadi dalam 930 a.m macam tu dah keluar rumah,  jumpa bodyguard2 (saksi) dan terus ke JAIS untuk settlekan borang. Dalam hati masa on the way pergi JAIS ada sedikit kerisauan lah, kot2 ada benda yang tak lengkap & tak boleh nak setelkan hari, sebab sebelum ni baca dari blog2 & dari pengalaman member2, kebenaran perkahwinan untuk perempuan, prosedur dia agak rumit sikit. Tapi Alhamdullilah, tadi semua proses berjalan sangat lancar. Tak sampai 1 jam, dah selesai semua ;)




Terima kasihlah kepada para2 bodyguard a.k.a saksi saya ini

Apis & Pyan
Geng satu kepala masa sekolah menengah dulu
Sekarang pun ;)

Dan sebagai membalas jasa balik kalian. Mari saya belanja makan..

Di sini!!


(^_^)


Apis punya


Pyan punya


Dan ini saya punya! ;)


Gendang gendut tali kecapi,
kenyang perut suka hati ;)

(^_^)


P/s: Dewan nikah dekat masjid Shah Alam pun dah booked. Alhamdulillah~






6 comments:

CaDLyNN said...

wah..nak jadi bodyguard ko gak~ boleh merasa ena banje makan..hahaha

MIZZ SUE said...

NAK JD BODY GUARD JUGAKLAH

sweethOneY said...

yunk, perempuan pun kena ada borang kebenaran berkahwin ke? aiyok. tataw. org kata dokumen2 n prosedur2 ni yg leceh sebenarnya kan

mintak tunjuk ajarinnnn :D

Erina Asmawani said...

Lynn:
Tak perlu jadik bodyguard yunk..bulan 4 nanti aku belanje makan besar k ;p

Miss zue:
hoho..jawatan bodyguard da penuh la zue..

izza:
yup..perlu yunk..ok. next entry ena wat entry pasal prosedur k ;)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ditunggu prosedur2 untuk berkahwen. walaupun masih muda, tapi at least sy perlu tahu selok beloknya juga. cehhh, mood gataii on:) haha.

salam ziarah akak di sini ye.

Erina Asmawani said...

hai dear..salam ;)

Yup..kena tau jugak prosedur ni sebab nilah yang paling penting. Nanti akak buat satu entry pasal prosedurnya k..









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015