Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Sunday, February 20, 2011

Happy Birthday Mama :)

Malam semalam kekononnya nak buat suprise BBQ party untuk mama, sekali Caca dah pecah lubang pulak. Agaknya dia dengar kakak2 & abang dia duk berbincang pasal rancangan ni sebelum ni, terus la dia bagitahu mama.Haiyo..tapi takpela, even mama dah tahu, majlis BBQ berjalan dengan sangat happening nya. Yeahhh!


Big bro & fam ditugaskan untuk handle bahagian seafood. 
Siap beli seafood fresh dari pasar Pasir Penambang lagi.


Lokan giant!Terbaikk!



Ketam & udang lipan. Ye udang lipan.Rare!
Tapi sedap!



Udang manis2..nyam nyam!


Kakngah & fam pulak ditugaskan untuk buat "cucuk2"

Daging ayam+bawang+capsicum+timun.
Niceeeee! 
Oh, ada lamb lagi.

Adik & family ditugaskan untuk membuat coctail

Serioussss sedap.
Segar gila rasa bila lepas minum. 

Aku pulak, ditugaskan tuk membuat spageti & pai ayam

Spageti buatan saya.Hoho
Yang bebulat putih tu chicken ball ok, 
jangan korang ingat fish ball pulak ;p

Makan sampai perut memasing kenyang bangat!


Encek tunang  pulak ditugaskan untuk mengipas bahan2 BBQ
dan juga melayan bakal anak2 buahnya. Hehe.Kena buli ;p



Ammar berlakon jadik barber.
Uncle Amir pasrah je. Hahaha
Tengok muka Ammar tu? Notty! haha


~The cake~

Nyummayyyyy!!


Acara memotong kek! :D

Sila abaikan adik beradik berambut bunga tu. Hoho


Ammar pun join sekali sebab beday dia 27.2
Yang ke 4 tahun.
Dah besar dah abang ;)

Mama walaupun dah masuk 55 tahun,
mantain muda & ceria.
Nak tahu apa rahsia beliau? 
Sentiasa berfikiran positif. ;)


Mama bersama cucu2 nya & anak bongsunya, Caca 
Si Caca dah lagi besar dari mama kot. Haiyooo!

Our family is getting bigger & bigger.
Tahun ni bulan 4 & 8 tambah lagi ahli baru ;)
Tahun depan maybe tambah lagi sorang kot. Hehe
InsyaAllah ;D

Buat mama tersayang, semoga mama dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik dan sentiasa dilidungi olehNya. Kami semua sangat2 sayangkan mama dan kami akan cuba sentiasa menggembirakan hati mama. We love you so much!! Dan untuk adik beradik, syukurlah majlis ni berjaya jugak akhirnya. Hoho. Nice! Good job memasing.Next time kita boleh buat lagi ok. Mengeratkan lagi hubungan kita satu family. Yeahh~







11 comments:

CaDLyNN said...

happy bday aunty.
bestla berkumpul ramai2..

sweethOneY said...

best kan bila buat party masing2 berkumpul. meriah tak hengatt :D

happy birthday mama ena! happylah hadiah birthday thn ni dpt menantu. hik3

Linda Musa said...

happy birthday to mama ririn...so happening...inshaALLAH thn depan tambah lg fam members (:

Masy said...

takde ke belen2? sedapnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee T______T

k.e.r.i. said...

adik berdaik?
ouhh. gunung daik bercabang tiga.

Erina Asmawani said...

Lynn:
Thank u lynn..(bagi pihak aunty ;))
memang best..seronok sangat!

Izza:
yee..memang best sangat! tahun ni bukan beliau dapat menantu je, dapat cucu baru jugak ;D

Erina Asmawani said...

Linda:
maceh linda for the wish..insyAllah ;)

Masy:
aloh kak..dah selamat semua kami mamam..jom buat bbq memmuah plak nak x? ;p

Erina Asmawani said...

Keri:
erghhhhhhhh!! typo terbalik hurup je pun..hoho

pRincESs_N said...

beshnyerr wat party gn fmly..cnfirm meriah...

PutRee SeJiNjaNg said...

wah makan besar...nway happy belated birthday to auntie..:)

Erina Asmawani said...

N:
mmg besh! :) mengeratkan lagi silatturrahim~

Tilla:
makan besar ngan family..mmg syok! ;)
Thanks dear~ (bg pihak mama) ;p









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015