Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, February 23, 2011

Edisi B2B: Kad Kahwin - Done! :)


Alhamdullilah, siap akhirnya kad jemputan ku.Happpyyyynyaaaa..
Perasaan sekarang adalah berbunga2 cinta.
Jam dah pukul 1 pagi tapi aku gigih lagi melipat2 kad ni
Excited!!

\(^_^)/

Nampak lagi comel banding dengan soft copy. Puas hati sangat lah.
Berbaloi bayar 79sen sekeping.
Masa untuk melayangkan perutusan raja sehari. Yeayy~




P/s: 5 weeks left! Dup dap dup dap

9 comments:

sapphire said...

cik erina..(nnt kne pggl puan erina dah hehe)..kad tu buat ktne..?? :)

Pn.Ibu@Martina said...

Waaaa mmg shantek....simple tapi menawan....

sweethOneY said...

hihi. tak sabar jugak nak attend dia punya majlis :)

pRincESs_N said...

simple but nice..finky2..

.:Farah Liyana:. said...

fara dtg baca entry kamu :)

Erina Asmawani said...

cik nilam:
( nanti kena panggil puan nilam da) ;p. Kad tu saya tempah dekat amazon kad, seksyen 7 ;)

Mar:
maceh mar ;)

Erina Asmawani said...

izza:
hehhe..x sbar nak jumpe kamu juga ;)
lg 5 minggu je ni yunk..

N:
finky2 itu wajib ;)

Farah:
Maceh farah sudi singgah ;)

PutRee SeJiNjaNg said...

so sweet...comel giler kad ko tu yunk...suka nengok..:)

Erina Asmawani said...

Tilla:
Maceh dear ;)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015