Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, February 11, 2011

Alhamdulillah :)

2 hari lepas terima berita yang sangat gembira dari encek tunang. Memula macam nak merajuk dengan dia sebab takde morning call dari dia pagi tu (tu pun nak merajuk, gedik kan? hoho). Sekali bila call dia,terus tak jadi merajuk bila dapat tahu berita gembira ni. Gembira sangat. Sangat2! Encik tunang dah lepas 6 months probation period dan sekarang beliau sudah confirm dilantik menjadi exec.Alhamdullilah. Syukur sangat2 ;).Rezeki kami nak kahwin.Terima kasih Allah :)



Congratz sayang! I'm soooo proud of u ;)

4 comments:

zonaku said...

congratsss

sweethOneY said...

congrats amerr!

iza pun klo xde morning n nite call, haihhh sangat lah panjang muncungnya ok. nak2 lg klo dia tidur tak call dulu. haa.. boleh jadi naga pastu

CaDLyNN said...

alala...sweetnye :P
takde morning call pon nak muncung..haha

Erina Asmawani said...

Kak zona:
Maceh kak ;)

Izza:
heee..ena ikut time, kalo mood ok, x de pape hal kalo dia x wat morning call,tapiiii kalo tgh pms..tu yg smpai nak merajuk tu..gedik2..haha

lynn:
ngade lebih ;P









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015