Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, February 24, 2011

Entry ini buat saya happy sepanjang hari ;)



Klik sini




Terima kasih Hemy sebab buat entry ni.
Serious aku sangat happy ;)


P/s: Kalau ada malware detected bila bukak blog dia, try bukak pakai mozilla ok. Kalau ada jugak, klik proceed anyway je :P

6 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

dh tgk pon entry belaiu...sungguh santek pic2 nye..ssuai laaa wat model ko ni...pas ni laa maen tangkap2 pic ngn aku ke ek..sje je suke2...hehehe

*hebat nye cmera beliau tu...suke pict yg air pancut tu..siap nmpk setiap air yg pancut tu...

pRincESs_N said...

wee...beshnyerr photoshoot...nk jgk!!

Masy said...

dah agak dah mesti ada kaitan hihih. tp mmg santek2 pun pic tu sume kan. naisssssssss!!

sweethOneY said...

suka sangat gambar kat tangga tu.. soooo nice!

Erina Asmawani said...

Pojie:
Cantikkk kan? Aku pun suka gila tengok2 pic yang dia capture..very2 nice!!Settt..boleh je pojie..aku suke je posing2 nih..hehe ;P

* mmg hebat..kamera power gila, berbaloi beliau beli..

N:
nanti photoshoot ngan baby k ;)

Erina Asmawani said...

Kak Masy:
Sangat2 naisssss..sebab kite 3 jadik modelnya ;p

Izza:
kan kan..ena pun suke! :D









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015